Mode

Deze bikini’s zijn favoriet dit jaar

De lente is nu echt in volle gang en het duurt niet meer lang voordat de zomer aanbreekt. De hoogste tijd dus om te bekijken wat de nieuwe badmode voor dit jaar wordt, zodat je op tijd een hippe bikini kunt scoren. Op die manier ben je klaar om naar het strand of zwembad te vertrekken zodra de kans zich voordoet en kun je er zeker van zijn dat je er bij de tijd bijloopt. In dit blog lees je daarom alles over de trends qua bikini’s en zwempakken

Bijzondere vormen

Dit jaar hebben we ons verdiept door te kijken bij zowel de badpakken als bikini’s van My Jewellery. Wat ons opvalt is dat de bikini’s en badpakken een opvallende snit hebben. Dat is ook meteen de reden waarom je oude badpak niet meer kan. De vierkante halslijn is hier een voorbeeld van. Badmode met die halslijn ziet er chique uit en oogt bovendien flatteus bij een uiteenlopende lichaamsbouw.

Een andere trend is de asymmetrische bikini, met maar één bandje over de schouder (de andere is dus bloot). Dit ziet er tegelijkertijd sexy en sportief uit en hiermee creëer je dus een behoorlijk onweerstaanbare look voor jezelf. Wat je komende zomer ook veel zult zien aan de kust zijn bikini’s en badpakken waar uitsparingen in zitten. Doordat dit zo ongewoon is, trek je er gegarandeerd de aandacht mee. Als dat bij je persoonlijkheid past, is dit type bikini dus de keuze voor jou.

Ook hoog opgesneden badpakken met een diepe V-hals doen het goed. Die zien er uitdagend en stijlvol uit. Bovendien combineren ze prachtig met een strakke broek en als het ’s avonds frisser wordt, past een truitje met een V-hals er perfect overheen.

Knallende kleuren en prints

Qua kleuren en dessins kan het komend seizoen niet snel gek genoeg. Bont is sowieso in, net als metallic kleuren. Ook met gehaakte bikini’s met die zonnige, bohemian feel sla je deze zomer een goed figuur. Daarnaast blijven dierenprints hot, met name de zebrastrepen en luipaardvlekken beloven een regelrechte hit te worden. Hoewel die gemixt gedragen kunnen worden, verdient het toch de voorkeur om je tot één print, maximaal twee te beperken. Ben je een liefhebster van eenvoudig dan zal je blij zijn om te horen dat gewoon wit ook dit jaar weer tot de zomer badmode behoort.

Mogelijkheden genoeg om op zoek te gaan naar een trendy bikini waarmee jij deze zomer hoge ogen op het strand zult gooien. Benieuwd waar jij voor zult gaan. Happy shopping alvast!

Gerelateerde artikelen

Back to top button