Kinderen

De beste kindergadgets voor onder de kerstboom

Als je nog niet klaar bent met je kerstinkopen, zul je nu toch echt op moeten gaan schieten. Helaas is het niet altijd even makkelijk om voor iedereen een cadeau te verzinnen. Voor kinderen zou je zeggen dat dit geen probleem is, maar toch kan het in sommige gevallen knap lastig zijn. Of misschien wil jij jouw kinderen gewoon een keer iets anders cadeau doen dan normaal? Iets dat ze niet verwachten. In dit artikel zetten we de leukste gadgets voor kinderen op een rij!

Een horloge waar je mee kunt bellen 

Speelde jij als kind graag spion en hebben jouw kinderen dat overgenomen? Dan is een belhorloge het ideale cadeau voor ze. Dat is niet alleen heel leuk voor ze om mee te spelen, ze werken ook nog echt. Ze kunnen het horloge dus gebruiken om jou te bereiken wanneer nodig. Je hoeft alleen een simkaart in het horloge te stoppen en je kind kan ermee bellen en sms’en. Het kan dus ook een goede vervanger zijn voor een telefoon als je bang bent dat jouw kinderen hun telefoon kwijt zouden raken. Een horloge zit vast aan je pols, dus die verlies je niet zomaar. Mocht je kind vaak buiten spelen, dan kun je dankzij een GPS tracker op het belhorloge altijd zien waar hij of zij uithangt. Het is dus zowel een leuk als functioneel cadeau om je kind te geven met de feestdagen. 

Een zelftellende spaarpot 

Is jouw kind ergens voor aan het sparen en heeft hij of zij weinig zin om iedere keer het gespaarde geld te tellen? Geef je kind dan een zelftellende spaarpot voor de feestdagen. Het ingebouwde mechanisme zorgt ervoor dat het geld dat erin wordt gestopt automatisch op wordt geteld. Daarnaast beschikt de spaarpot over een LCD scherm waarop je kunt zien hoeveel geld er in de spaarpot zit. Het enige dat je nodig hebt om de spaarpot te laten werken, zijn twee AA batterijen. 

Een speelgoedhondje of Tamagotchi 

Wil jouw kind heel graag een hondje of een ander huisdier, maar vind je dat nog een beetje vroeg? Geef hem of haar dan een speelgoedhondje of Tamagotchi met de feestdagen. Een knuffelhond is natuurlijk sowieso al leuk voor kinderen, maar het is nog extra leuk als hij ook blaft en kan wandelen. Zo voelt het bijna als een echte hond. Een Tamagotchi ken je misschien nog wel van jouw eigen jeugd, ze bestaan namelijk al behoorlijk lang. Het is een digitaal diertje dat je moet verzorgen om te zorgen dat hij in leven blijft. Een goede test om te zien of jouw kind klaar is voor een echt huisdier! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button