Mode

Dé beste werkschoenen voor vrouwen!

Story Highlights
  • Ook perfecte schoenen voor dames beschikbaar
  • Smaller en lichter in vergelijking met herenschoenen
  • De sneaker wordt ook wel de sport werkschoen genoemd

Vrouwen en werkschoenen? Dat was heel lang geen gangbare combinatie. Vrouwen moesten het maar doen met de kleinere herenmaten. Hoe anders is dat nu. Dames hebben volop keuze uit niet alleen fraaie werkschoenen, maar ook werkschoenen die veiligheid bieden. De dames van Slimme Boefjes vinden dat de schoenen zo heerlijk lopen, dat zij ze thuis ook gewoon aanhouden. Maar of dat nou wel de bedoeling is.

Heel lang was de werkschoen voor dames letterlijk een lijdensweg

Vrouwen met werkschoenen. In de praktijk was dat jarenlang een lijdensweg. Letterlijk. De schoenen die er waren in de maten van de vrouw bleken gewoon veel te zwaar voor de frêle damesbeentjes. Ze ervoeren de werkschoenen letterlijk als een blok aan hun been. Gelukkig zijn er nu werkschoenen dames lichtgewicht. Omdat de last daarmee minder is, gaat de productiviteit nadrukkelijk omhoog en zij de vrouwen prima in staat om de gehele dag door heerlijk (en hard) te werken. Het is volkomen terecht dat er werkschoenen speciaal voor dames zijn én dat de vrouwen wat te kiezen hebben. Uiteraard voldoen de werkschoenen voor dames ook aan alle veiligheidseisen.

De schoenen voor dames zijn smaller en vaak ook iets lichter

Werkschoenen voor vrouwen zijn doorgaans smaller dan die voor heren of dan de uniseks modellen. Vaak zijn ze gefabriceerd van iets lichter materiaal. De werkschoenen kun je zelfs subtiel noemen en aan het design is echt aandacht besteed. Mooi voorbeeld daarvan is wel de werkschoen sneaker. Dit is de sport werkschoen. Op deze sneakers komen vrouwen goed voor de dag. Deze werkschoen is niet typisch een logge, lompe werkschoenen maar eerder fijn en fraai. Neemt niet weg dat ook de werkschoen sneaker voldoet aan alle geldende veiligheidseisen. Want veiligheid gaat ook bij de werkschoenen voor alles, en dat volkomen terecht ook.

Daarmee is het verschil tussen een schoen voor mannen en een damesschoen helder:

  • de schoenen voor dames zijn lichter van gewicht
  • De dames werkschoenen zijn smaller
  • Ook in sneakeruitvoering beschikbaar
  • meer aandacht voor het design van de schoen

Damesschoen weten comfort, veiligheid en uitstraling te combineren

Nog een aantrekkelijke werkschoen voor dames is de werkschoen S3 dames. S3 staat voor de mate waarop de veiligheid gewaarborgd is als je deze schoen draagt. De schoenen zijn veilig en bieden een ongekend hoog loop- en draagcomfort. De neuzen zijn van staal, de zolen van kevlar. De S3 werkschoenen zijn uitvoerig getest en koop je een paar van deze schoenen, dan weet je dat jouw damesvoetjes prima beschermd zijn en dat je veilig je werk kunt doen. Met de besproken schoenen is aangetoond dat de dames een werkschoen is die comfort, veiligheid en uitstraling prima weet te combineren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button