Reizen

Bijzondere overnachtingen

Story Highlights
  • Kies unieke accommodaties op speciale plekken
  • Check eens Vipio.nl
  • Gewoon in eigen land

Vind jij ook dat de meeste hotels op elkaar lijken? Als je op zoek bent naar een bijzondere overnachting die jij je nog jaren zal herinneren, moet je niet naar een standaard hotel gaan. Dan moet je kijken naar unieke overnachtingen in speciale accommodaties. Ook in Nederland is er veel bijzonders te vinden, als je maar weet waar je zoeken moet!

Op zoek naar bijzondere overnachtingen

Wie op zoek is naar een bijzondere overnachting zal merken dat het vaak zoeken is naar een speld in een hooiberg. Gelukkig zijn er ook online platforms die het je een stuk gemakkelijker maken. Neem bijvoorbeeld Vipio, een online platform dat de meest unieke slaapplaatsen in Nederland en België samenbrengt. Of je nu op zoek bent naar een pipowagen, een vuurtoren of een iglo van stro: als het er is, zal je het bij Vipio zeker vinden.

Uniek overnachten in eigen land

Je houdt het niet voor mogelijk wat voor unieke slaapplekken Nederland te bieden heeft. Zo kun je slapen in een boomhut, een boot of een tiny house. Echt uniek overnachten doe je echter in een reuzengrote sixpack of in een havenkraan aan het IJ. Kies jouw unieke overnachting en creëer herinneringen voor het leven. Een vakantie in eigen land is nog nooit zo bijzonder geweest!

Bijzondere overnachtingen voor kleine en grote gezelschappen

Veel bijzondere overnachtingen zijn voor maximaal 2 personen te boeken. Op Vipio vind je echter ook diverse slaapplekken voor gezinnen of grotere gezelschappen. Door middel van een filter kun je eenvoudig aangeven of een overnachting kindvriendelijk moet zijn en welke faciliteiten je graag in de buurt hebt. Je kunt ook aangeven of een overnachting geschikt moet zijn voor mindervaliden. Zo wordt de overnachting voor iedereen een groot plezier.

Unieke overnachtingen voor ieder budget

Een bijzondere overnachting is voor iedereen bereikbaar, er zijn namelijk opties binnen ieders budget. Kies je voor een overnachting in een luxe boutique hotel, dan zal je daar wellicht een hogere prijs voor betalen dan voor een overnachting in een tent waarmee je helemaal back to basic gaat. Je kunt het echter zo duur maken als je zelf wil, want je boekt al een unieke overnachting vanaf enkele tientjes per nacht. Ongeacht het budget dat je hebt, zal de ervaring echter altijd priceless zijn. Welke unieke overnachting kies jij?

Gerelateerde artikelen

Back to top button