InterieurWonen

3 tips om je perfecte bed uit te kiezen

Als u op zoek bent naar een nieuw bed of matras, kunnen deze drie suggesties u helpen het beste matras bij De Suite voor de beste prijs te kiezen! Matraswinkels hebben verschillende tactieken in petto om u zo snel mogelijk geld afhandig te maken. Deze snelle gids moet u op weg helpen bij uw zoektocht naar de perfecte matras, terwijl u een aantal veelgemaakte fouten bij het kopen van bedden vermijdt.

Drie punten om te overwegen voordat u een nieuw bed koopt

 • Wat zijn mijn matrasspecificaties?
 • Wat zijn de kosten van mijn bed?
 • Hoe kan ik matrassen los van elkaar beoordelen?

Wij zijn ervan overtuigd dat als uw enige zorg een vast budget is, de matras hoogstwaarschijnlijk niet geschikt voor u zal zijn. Begin met uw criteria en verhoog of verlaag ze indien nodig om binnen uw budget te blijven. Laten we deze drie sleutelfactoren voor de keuze van de ideale matras eens nader bekijken.

Wat zijn mijn matrasspecificaties?

Dit is het gedeelte dat de meeste mensen over het hoofd zien. Welk type bed is ideaal voor mijn behoeften en die van mijn partners, bijvoorbeeld? Wat voor hulp heb ik nodig? Wat is het beste materiaal, schuim of vulmiddel voor mij? Denk aan al deze factoren voordat u met een matras in bed stapt.

Maak een lijst van de volgende voorwaarden voordat u gaat matrassen kopen:

 • Welke mate van matrasondersteuning en veerspanning heb ik nodig?
 • Ben ik een lichte slaper of word ik moeilijk wakker gemaakt?
 • Zoek ik een zacht, medium, of harder aanvoelende matras?
 • Slaap ik op mijn rug, zijkant of buik?
 • Is het mogelijk dat ik een warme slaper ben? Heb ik extra natuurlijke vezels nodig?

Nadat u een lijst van bovengenoemde behoeften hebt opgesteld, is het tijd om na te gaan hoeveel u kunt uitgeven en wat u vervolgens redelijkerwijs kunt verwachten.

Ik weet niet zeker hoeveel ik aan een matras moet uitgeven.

Het is van cruciaal belang te weten wat u voor uw geld kunt krijgen voordat u naar de winkel gaat. Door het begrijpen van de fundamenten van ondersteuning, stoffering, en de vele vullingen die u kunt tegenkomen. Dit zal u helpen bepalen hoe dicht u bij uw behoeften kunt gaan terwijl u binnen uw budget blijft. Het is van cruciaal belang dat u zich niet laat misleiden door matrasbeschrijvingen die zeggen dat de luxe bedden luxe vullingen “bevatten”. 

Hoe kan ik matrassen van verschillende fabrikanten vergelijken?

Nu u uw matrasbehoeften en uw budget hebt bepaald, is het tijd om te vergelijken. Dit stelt u in staat om de inhoud van elk van uw matrassen op de shortlist naast elkaar te leggen, zodat u kunt bepalen welke de beste kwaliteit en waarde biedt. Daarom is het belangrijk dat u zo veel mogelijk te weten komt over de inhoud van elke matras.

Bij het vergelijken van pocketvering-, synthetische of natuurlijke vezel-, traag schuim-, hybride en latexschuimmatrassen in een winkel of online, zijn er een paar vragen om te overwegen. Maak een lijst van de volgende kenmerken van elke nieuwe matras die u overweegt te kopen.

 • Wat is de veerconstante, de dikte en het soort van uw matras?
 • Wat zit er in de matras? Wat is de GSM van elke laag?
 • Is het een tweepersoonsmatras?

Het is bijna onmogelijk om matrassen nauwkeurig te evalueren zonder deze informatie. Als u moeite hebt om de bovenstaande informatie te vinden, is het mogelijk dat de winkel of winkel het niet weet!

Gerelateerde artikelen

Back to top button