Bespaartips

Bespaartips voor telefonie

Zie jij de rekening ook oplopen voor de komende tijd? Bij veel mensen leidt dit wel tot zorgen, zelfs mensen met een modaal salaris zullen zich de komende tijd meer dan ooit bewust zijn van de kosten die allemaal nog gaan komen. Prijzen in de supermarkt stijgen, de zorgverzekering wordt duurder en dan kijken we met angst en beven uit naar de gas- en elektra eindafrekening. Toch zijn er ook zaken waar je nog steeds op kunt besparen. Mobiele telefonie is hier een voorbeeld van, lees hier hoe je hierop bespaart.

Het nieuwste eraf

Zo’n twintig jaar geleden kwam opeens de mobiele telefoon op de markt. Dit apparaatje is in een mum van tijd een eerste levensbehoefte geworden. Waar in het begin de ontwikkelingen zeer snel gingen, is dit tegenwoordig wel anders. Natuurlijk komen er nog nieuwe versies op de markt, maar de innovaties zijn steeds minder heftig. Dit is ook logisch, want wat kan er nou tegenwoordig nóg beter? Dit feit brengt grote voordelen met zich mee. De markt van smartphones is hier namelijk behoorlijk door verzadigd geraakt. Hierdoor kun je tegenwoordig veel voordeliger mobiel bellen dan voorheen. Hoe je dit vandaag de dag aanpakt? Hieronder de tips.

Tweede ronde

Een mobiel abonnement sluit je vaak voor één of twee jaar af. Dat bestaat uit het afbetalen van je toestel en een deel voor de kosten van je abonnement. Na deze twee jaar nemen veel mensen direct een nieuw toestel. Dit is echter niet nodig. Je kunt er ook voor kiezen je mobiel nog wat langer te gebruiken in combinatie met een sim only abonnement. Je zult versteld staan van de kosten en voordelen van dit abonnement. Zeer voordelig en flexibel!

Andere versie

Toch een nieuw toestel nodig? Ga dan eens niet voor het meest populaire en allernieuwste toestel maar voor een onbekender merk. Door hiervoor te kiezen kun je wellicht een aardig bedrag besparen op je maandelijkse kosten. Ook de bekende merken zoals Samsung hebben deze edities. Kijk maar eens naar de Samsung Galaxy S21 FE. Een voordelig apparaatje maar wel van topkwaliteit. 

Kortom, veel zaken worden komende tijd duurder, maar met een paar slimme acties zijn er ook zaken die juist voordeliger kunnen worden. Mobiele telefonie is hier een voorbeeld van. Wanneer jij en eventueel je huisgenoten een paar slimme besparingen doorvoert kan dit op jaarbasis honderden euro’s schelen. Een bedrag waar je hele andere, leuke dingen van kunt doen waar je anders in deze dure tijden op had moeten besparen. In een paar klikken zo gepiept!

Gerelateerde artikelen

Back to top button