Interieur

Zo maak je kamerplanten nog mooier

Story Highlights
  • Kamerplanten voor elke huishouding
  • Combineer de kamerplanten met mooie bloempot
  • Potten van kunststof, keramiek, terracotta en metaal

Een kamerplant is een item wat in elk huishouden voorkomt. Sommigen hebben een plant in huis, terwijl anderen bijna een jungle hebben. Het maakt niet uit hoeveel planten je hebt, over een ding zijn we het allemaal eens. Planten zorgen voor sfeer en zijn zeer decoratief. Het is dus een mooie aanvulling op de ruimte. Naast dat ze mooi zijn, hebben ze meerdere voordelen voor de gezondheid. Kamerplanten zorgen voor minder stress, sommigen zuiveren de lucht en planten zijn goed voor je humeur. Dit is ideaal voor de dagen wanneer je veel thuis verblijft. Ben je overtuigd? En wil je graag een kamerplant aanschaffen? Dat kan! Maar vergeet dan niet de bloempotten erbij te halen. Wil je meer weten over bloempotten? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

De perfecte bloempot bij de kamerplant

Een bloempot kan een plant maken of breken. Als je niet de juiste bloempot hebt kan dit helaas afbreuk doen aan de plant en zelfs aan je interieur. Bekijk of de kleur van de bladeren passen bij de bloempot. Licht groene bladeren passen bijvoorbeeld heel mooi bij een mat zwarte pot. Maar kunnen afbreuk doen aan een gele bloempot. Een gele bloempot is dan ook mooier bij donkere bladeren. Bloempotten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en vormen. Maar ook in meerdere materialen; kunststof, keramiek, terracotta en metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Als je een bloempot wilt die lang mooi blijft dan is kunststof de juiste keuze, ze blijven lang mooi en het materiaal is sterk. Maar denk er wel over na hoe snel de planten kunnen groeien, voor dat je het weet is de pot te klein en heeft de plant een nieuwe bloempot nodig.

De partij Fleurdirect

Als je een kamerplant hebt gekocht, wil je deze niet neerzetten in het bruine plastic bakje. Dit bakje is namelijk niet decoratief. Gelukkig is het mogelijk om bij Fleurdirect een kamerplant aan te schaffen met een passende bloempot. Op deze manier weet je zeker dat je het juiste formaat hebt en dat de plant geweldig gaat staan in jouw woonkamer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button