Overig

Wil jij lekkage door een volle dakgoot voorkomen? 

Waterschade aan huizen is een veelvoorkomend probleem, en in veel gevallen wordt dit veroorzaakt door lekkende dakgoten. Het belang van het regelmatig reinigen en onderhouden van dakgoten kan daarom niet genoeg benadrukt worden. In dit artikel laten we je zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je dakgoten altijd in optimale staat verkeren. Een effectieve manier om dit te realiseren is door gebruik te maken van de verzekeringen van Univé. Met een speciale verzekering voor woningonderhoud kun je rekenen op professionele hulp en expertise om je dakgoten periodiek te laten reinigen en inspecteren. Door je dakgoten in goede conditie te houden, minimaliseer je het risico op lekkages en daarmee gepaard gaande waterschade aan je huis. Met deze verzekering van Univé hoef je je geen zorgen te maken over het reinigen en onderhouden van je dakgoten, en kun je met een gerust hart genieten van een goed beschermd huis.

Wat verzeker je? 

De dakgootverzekering van Univé is niet bedoeld om je dakgoot zelf te verzekeren, maar om jou te verzekeren van het schoonmaken dakgoot met Univé. Door te kiezen voor de Veilig Wonen verzekering, kun je het reinigen van je dakgoten uitbesteden aan de hand van een pakket van preventieve maatregelen. Het voordeel hiervan is dat je niet alleen de kosten voor het reinigen van je dakgoten gedekt hebt, maar ook kunt profiteren van de expertise en het gemak dat Univé biedt.

Schone dakgoten spelen namelijk een cruciale rol bij het voorkomen van problemen. Ze zorgen ervoor dat regenwater efficiënt wordt afgevoerd, waardoor lekkages, verstoppingen en waterschade aan je woning worden voorkomen. Door het reinigen van je dakgoten te verzekeren, neem je een belangrijke stap in het waarborgen van de integriteit en veiligheid van je huis. Met Univé als betrouwbare partner hoef je je geen zorgen te maken over het reinigen van je dakgoten. Laat het werk over aan professionals en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met een goed onderhouden woning.

De specialist doet al het werk

Met de dakgootreinigingsverzekering van Univé hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van je dakgoten. Zodra je gebruikmaakt van deze service, komt een ervaren specialist van Univé bij je langs om het werk voor je te doen.De specialist arriveert op het afgesproken tijdstip en neemt alle benodigde apparatuur en materialen mee voor het schoonmaken van je dakgoot, zoals ladders, gereedschap en beschermende kleding. Ze inspecteren eerst je dakgoten op verstoppingen, vuilophopingen en andere problemen. Vervolgens reinigen ze grondig de dakgoten door bladeren, takken, vuil en ander afval te verwijderen.

Meer werk uitbesteden? 

Mocht je geen tijd hebben om al het onderhoud aan je woning zelf uit te voeren, dan kun je altijd meerdere verzekeringen bij Univé afsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld het schoorsteenvegen laten verzekeren, of het onderhoud van je cv-ketel. Hierdoor heb jij nooit meer omkijken naar dit onderhoud en toch hoef je je geen zorgen te maken dat je achterstallig onderhoud creëert. Kijk vandaag nog even op de site van Univé om te zien hoe je jouw verzekering moet afsluiten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button