BespaartipsMode

Tip: Online kleding outlet

Story Highlights
  • Zalando Lounge was al meteen vanaf de oprichting een groot succes
  • Koop voordelige kleding met hoge kortingen bij onder andere Dress for Less, MaisonLab, To Be Dressed en BestSecret.
  • De goedkoopste kleding koop je in de online kleding outlet

Hoe kan het toch dat zij wel steeds koopjes weet te scoren? Want als jij in de stad bent is er nooit iets leuks in de uitverkoop. Kwestie van in eerste instantie vooral online zoeken naar koopjes en geluk hebben dat je de juiste online outlets vindt of voor de goede online shops uitgenodigd wordt. Slimme Boefjes loopt er altijd gekleed bij. Die weet dus wel waar je koopjes scoort en deelt die informatie graag met je.

Kortingen kunnen oplopen tot wel 80 procent

Alles gaat online tegenwoordig, of je nou boeken wilt verkopen of goedkope kleding wilt scoren. Online vind je tal van online shops die merkkleding verkopen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 80 procent. Zalando Lounge is er een mooi voorbeeld van Vanaf de lancering was het populair en die populariteit neemt nog steeds toe. Zalando Lounge biedt elke dag ‘verse’ aanbiedingen en de kleding die te koop wordt aangeboden is maar voor korte tijd beschikbaar. Een ander mooi voorbeeld is Dress for Less.  Hier hebben ze kleding van onder meer Tommy Hilfiger en Calvin Klein, maar ook Pepe Jeans. De kortingen lopen ook hier hoog op tot wel 70 procent.

Een meer dan uitstekende reviewscore

Nog een typisch online adresje waar je goedkope kleding scoort is MaisonLab. Koop je hier vanaf 50 euro, dan worden de kledingstukken gratis naar je huis gestuurd. Opmerkelijk aan deze online kleding outlet is de uitstekende reviewscore. Het steekt er alle andere outlets de loef mee af. Limango is een outlet waar je meteen kleding voor heel het gezin aanschaft. Niet voor niets is het een one-stop-shop met  de meest voordelige kleding voor zowel kinderen als volwassenen.

Alleen op uitnodiging ‘naar binnen’

Hoewel we beseffen dat je ook online maar op een plek tegelijk shopt, mag in deze lijst ook BestSecret niet ontbreken. Best Secret verkoopt zowel de reguliere merken als de topmerken. Bij deze outlet mag je overigens alleen op uitnodiging ‘naar binnen’. Otrium is enigszins vergelijkbaar met BestSecret en ze verkopen er merken als Floris van Bommel, Calvin Klein en Marlies Dekkers tegen een sterk gereduceerd tarief. Bij de outlet die luistert naar de naam To Be Dressed is ruimte voor tweeduizend merken en kun je – mocht je die intentie hebben- zeker 500.000 kledingstukken aanschaffen. Bij deze outlet kun je filteren op het percentage korting. Wil je dus alleen de producten met de hoogste kortingen op je scherm, dan kan dat.

T-shirts van drie euro zijn eerder regel dan uitzondering

Mango Outlet verkoopt kleding van het merk Mango. T-shirts van 3 euro zijn er eerder regel dan uitzondering en je scoort er al voor 20 euro een broek. Niet de grootste maar wel de moeite waard is Kleren.com. De ongeveer vierduizend producten worden aangeboden met kortingen die oplopen tot wel 80 procent.

Gerelateerde artikelen

Back to top button