Wonen

Schilder je kozijnen met Sigma S2U Allure Gloss

Kunnen de kozijnen van je woning wel een nieuwe laklaag gebruiken? Investeer dan eens in goede buitenlak en schilder je kozijnen met Sigma S2U Allure Gloss. Deze buitenlak is namelijk kras- en slijtvast. Door te kiezen voor buitenlak van Sigma zijn de houten kozijnen en deuren van je woning beschermt tegen regen, hagel, vorst, sneeuw en warme zonnestralen. Het is belangrijk dat je de kozijnen en deuren van je woning optimaal beschermt. Wanneer deze namelijk eenmaal gaan rotten, is het lastig om dit te herstellen. Wanneer je niet op tijd actie onderneemt, zal het hout zelfs steeds erger gaan rotten. Je kunt dit beter voorkomen door tijdig je kozijnen te schilderen met Sigma S2U Allure Gloss. 

Streef naar perfectie 

Wanneer je de houten kozijnen en deuren van je woning wilt gaan schilderen, is het belangrijk dat je streeft naar perfectie. Dit is namelijk nou eenmaal niet een klus die je binnen een dag klaart. Voordat je kunt gaan schilderen met de Sigma S2U buitenlak is het belangrijk dat je de kozijnen en deuren eerst goed schuurt en ontvet. Door dit te doen zorg je namelijk voor een optimale hechting van de verf. Daarnaast is het belangrijk dat je niet alleen verf van een uitstekende kwaliteit gebruikt, maar ook zorgt dat je de juiste schildersbenodigdheden in huis hebt. Zorg dus dat je naast de Sigma S2U Allure Gloss ook goede kwasten en verfrollers in huis hebt. Met de juiste middelen en materialen creëer je namelijk het mooiste resultaat. 

Vrijwel het gehele jaar te gebruiken 

Vroeger was het zo dat je beter de kozijnen van je woning kon schilderen bij warmere weersomstandigheden. Wanneer je kiest voor Sigma S2U Allure Gloss buitenlak is dit niet noodzakelijk. Deze verf is namelijk verwerkbaar bij alle temperaturen tussen de 0 en 30 graden. Ben je dus van plan om de buitenkant van je woning tijdens de herfstmaanden een opfrisbeurt te geven? Dan is dat zeker mogelijk. Let er hierbij wel op dat je de buitenlak van Sigma met droge weersomstandigheden verwerkt. Alleen dan krijg je het mooiste resultaat. Overigens is het schilderen van deuren en kozijnen een klus die je zorgvuldig uit moet voeren. Neem hier dus echt de tijd voor. 

Goede bescherming

Ga je aan de slag met het schilderen van de deuren en kozijnen van je woning en kies je voor Sigma S2U Allure Gloss buitenlak? Dan is het hout aan de buitenkant van je woning voor de komende 10 jaar weer beschermd tegen alle weersomstandigheden en krassen. Je wilt immers niet ieder jaar alle kozijnen en deuren van je woning schilderen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button