InterieurWonen

Ontdek de voordelen van een boxspring

Story Highlights
  • Boxspring volledig aangepast aan individu
  • Meer comfort met een boxspring
  • Extra opties met een boxspring

Een boxspring heeft veel voordelen ten opzichte van een bed met een lattenbodem. Veel mensen denken echter dan een boxspring kopen niet haalbaar is met hun budget. Niets is echter minder waar, er zijn boxsprings verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Een boxspring is vaak zelfs goedkoper dan een ‘gewoon’ bed, omdat je direct een volledig bed koopt. Naast de prijs zijn er echter nog meer voordelen te ontdekken die boxsprings aantrekkelijk maken. Zo geven ze meer comfort, gaan ze jarenlang mee en zijn ze volledig aan te passen naar jouw persoonlijke behoeften.

Boxsprings met extra opties

Boxsprings zijn er in allerlei soorten. Zo heb je ook een ruime keuze in extra opties. Ook bij boxsprings kun je kiezen voor een elektrisch verstelbare bodem waarmee je het bed in een voor jou comfortabele stand kunt zetten. Wanneer je kiest voor een tweepersoons boxspring, kun je de bedden toch individueel bedienen. Dat is ideaal wanneer je een andere voorkeur hebt dan jouw partner. Een andere optie is de keuze voor een boxspring met opbergruimte in de box. Deze opbergruimte zorgt ervoor dat de loze ruimte nuttig gebruikt wordt. Bovendien is extra opbergruimte in de slaapkamer altijd een groot voordeel.

Boxsprings aangepast aan het individu

Ook wanneer je gebruikmaakt van een tweepersoons boxspring, kun je het bed volledig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kan jij een ander matras kopen dan je partner, zodat jouw lichaam volledig wordt ondersteund. De één houdt nu eenmaal van een harder matras dan de ander en ook een verschillend gewicht vraagt om een andere ondersteuning door een matras. Vind je slapen op twee individuele matrassen niet prettig? Kies dan een topper zodat je toch het gevoel hebt op een tweepersoons matras te slapen. De topper is een ideale oplossing voor mensen die last hebben van de spleet tussen de twee losse matrassen.

Boxsprings geven meer comfort

Boxsprings ondersteunen het lichaam op ergonomische wijze waardoor je een grote mate van comfort ervaart. Naast de boxspring zelf, moet je ook een matras en topper kopen die bijdragen aan jouw slaapcomfort. Kies voor een matras met pocketvering om jouw lichaam optimaal te ondersteunen tijdens de slaap. De topper is niet alleen ter bescherming van het matras, het draagt ook bij aan je slaapcomfort. Wie voor ultieme luxe gaat, kiest een hotelboxspring met een luxe afwerking die volledig bij jouw woonstijl past. Veel boxsprings zijn ook leverbaar met bijpassende accessoires zoals een hoofdbord en nachtkastjes. Zo realiseer je eenvoudig maximaal comfort in je slaapkamer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button