Mode

Online schoenen kopen: hier moet je op letten!

Story Highlights
  • Online schoenen kopen: de voor- en nadelen
  • Doe online kennis op over de mogelijkheden
  • Durea en Dr. Martens en de perfecte pasvorm

Schoenen kopen doe je het liefst natuurlijk in de winkel, waar je ze ook kan passen en advies kan vragen aan een werknemer. Op sommige momenten is niet anders en is jouw enige manier om nieuwe schoenen te kunnen kopen het online aan te schaffen. Om goed te kunnen slagen met online schoenen kopen is het raadzaam om je in te lezen in het merk, zodat je weet waar je op moet letten, maar ook om een miskoop te voorkomen. 

Dr Martens

Dr Martens heeft een ruim assortiment aan schoenen voor zowel mannen als vrouwen. De boots van Dr Martens staan erom bekend dat ze behoorlijk moeten worden uitgelopen. De eerste periode dat je de boots draagt kunnen ze behoorlijk strak zitten en het duurt vaak ook wel even tot ze zich naar je voeten hebben gevormd. Vaak krijgen mensen ook in die uitloopperiode blaren, maar als ze eenmaal zijn uitgelopen zijn wil je ze het liefst nooit meer uit doen. Als je online gaat bestellen kan het lastig zijn om je maat in te schatten, zeker als je voor het eerst Dr Martens boots wil aanschaffen. Het is daarom aan te raden om je in te lezen in de pasvorm van het specifieke model. Het meest populaire model op dit moment is de Pascal black Virginia leather, de pasvorm van dit model is niet erg breed maar sluit gelijk goed aan om je voeten door het gebruik van zachte leer. 

Durea schoenen

Durea schoenen staan bekend om hun perfecte pasvorm, maar ook omdat een passende schoen uitkiezen een lastige klus kan zijn. Durea let niet alleen op de lengte van je voeten om de juiste maat te bepalen, maar ook op de breedte van je voet. De Durea schoenen zijn er in vier verschillende wijdte maten. Door de breedte van je voet op te meten op het breedste deel, zo kan je je wijdte maat vinden en de juiste pasvorm vinden. Als je je schoenen online wil bestellen kan je heel makkelijk zelf thuis je wijdte maten opmeten. Dit doe je door met een meetlint, die meet de centimeters rondom je voet op het breedste gedeelte. Door dat je voeten zo nauwkeurig worden opgemeten komt het bijna niet voor dat schoenen die worden thuis besteld in de verkeerde maat worden geleverd. Bij twijfel of je de juiste maat hebt gekozen of andere vragen waar je online niet uitkomt kan je terecht bij een van de specialisten van Durea schoenen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button