Overig

Online de beste wijn kopen

De afgelopen twee jaar is er op een hoop veranderd. De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben grote invloed gehad op ons complete doen en laten. Bijvoorbeeld als het gaat om thuiswerken. Maar ook op culinair gebied. Horecagelegenheden hebben hun deuren meerdere keren moeten sluiten, net zoals slijterijen. Mensen waren daarom veel meer dan eerder aangewezen op thuis een lekkere maaltijd – met een bijpassende drank zoals een wijntje – op tafel zetten. Online eten en drinken bestellen hebben daardoor een grote vlucht genomen, en de verwachting bestaat dat dit een blijvende trend is. Maar hoe weet je nu of je een lekkere wijn bestelt?

Valk wijn: kwaliteit gegarandeerd

Online zijn er vele websites waar je terecht kunt voor het kopen van wijn. Het is echter lastig te bepalen of je wel kwaliteitswijnen zal ontvangen. Wil je zonder twijfel goede wijn kopen? Dat kan in de webshop van de van der Valk Exclusief wijnhandel in Voorschoten. Hier kun je terecht voor de beste van der Valk-restaurantwijnen. Omdat zij zeer selectief zijn in wat er in hun restaurants geschonken wordt, weet je zeker dat je een goede keuze maakt. 

Wijntrend 2022: gekoelde rode wijn

Op zoek naar een smaakvolle rode, witte of rosé wijn? Of wil je champagne bestellen voor een feestelijke gelegenheid? Het is allemaal mogelijk! Je hebt de keuze uit wijnen uit verschillende wijnlanden, en van verschillende druivensoorten. Zeker met de zomer voor de deur ligt de nadruk op witte wijnen en rosé. Maar wist je ook al dat bepaalde rode wijnen nog lekkerder smaken als ze gekoeld geserveerd worden? Frisse rode wijn is dan ook een van de meest opvallende wijntrends voor 2022.

Kwaliteitswijnen, maar wel aantrekkelijk geprijsd

Hoewel het dus echt om kwaliteitswijnen gaat, hoef je niet te vrezen voor het prijskaartje. Valkwijn is namelijk het distributiecentrum van alle Valk Exclusief Hotels in Nederland. Doordat er groot ingekocht wordt, kun je voordelig genieten van de beste wijnen. Bestellingen van meer dan 100 euro worden bovendien ook nog eens gratis thuisbezorgd. Tip: Heb jij de fantastische huiswijn, de 1862 wijn, al wel eens geprobeerd?

Oh ja, ook nog iets te eten bij al die wijn

Met al die informatie over wijn, zou je haast vergeten dat er ook nog wel iets gegeten moet worden. Met de zomer in aantocht, is menigeen zich al aan het voorbereiden op uitgebreide barbecues. Wil je echt iets aparts op de BBQ? Bestel dan online bijvoorbeeld Amerikaanse T-bone’s, Spaans Iberico varken, Black Angus rundvlees uit Uruguay of Japanse volbloed Wagyu beef bij de Valk Slager. Hier kun je overigens ook terecht voor vlees van de eigen van der Valk boerderij in Leiderdorp, mocht je lokaal eten hoog in het vaandel hebben staan.

De meeste coronamaatregelen zijn onlangs weer opgeheven. Toch zullen er veel mensen zijn die ook in de toekomst vaker thuis uitgebreid zullen koken. Met bovenstaande tips voor kwaliteitswijnen en -vlees zal dat zeker een smakelijke maaltijd opleveren. Geniet ervan!

Gerelateerde artikelen

Back to top button