Overig

Je vriend verrassen? Hier zijn 4 leuke ideeën

Gelukkig in je relatie zijn? Dat is het een kwestie van geven en nemen. Het is erg leuk om door je vriend verrast te worden, maar het is minstens net zo leuk om je vriend terug te verrassen. Door je vriend te verrassen, laat je in ieder geval blijken dat je (nog steeds) erg gek op hem bent.

Maar, hoe kun je nou je vriend op een leuke manier verrassen? Met onderstaande ideeën doe je direct de nodige inspiratie op.

Regel een mannenweekend voor je vriend

Weet je wat nagenoeg elke man super leuk vindt? Om met zijn vrienden een weekend op stap te gaan. Jij wordt de beste vriendin/vrouw als je een dergelijk weekend voor je vriend en zijn vriendengroep regelt. Uiteraard vraagt dit om een flinke investering, maar je hoeft echt niet alles zelf te betalen. En je hoeft ook niet een al te lang weekend te regelen; een nachtje weg vinden de meeste mannen al super leuk.

Regel leuke speeltjes voor je vriend

Een man verrassen; waar doe je dat beter dan in de slaapkamer? Om je vriend in de slaapkamer te verrassen, kun je bijvoorbeeld spannende lingerie dragen. Je kunt echter ook leuke seksspeeltjes voor je vriend regelen, zoals een penis extender

Een ander goed voorbeeld van een seksspeeltje voor een man is een penis sleeve. Dit zijn niet alleen speeltjes waar je vriend iets aan heeft, maar waar jij ook iets aan hebt. Dat is mooi meegenomen, niet waar?

Regel tickets voor een voetbalwedstrijd of andere sportwedstrijd

Van welke sport is jouw vriend groot liefhebber? En naar welke club gaat hij het liefste toe? Je bent de beste vriendin op de aardbol als je tickets voor een wedstrijd van die club weet te regelen. 

Heb je geen idee hoe je dit kunt regelen? Er bestaan tal van bedrijven bij wie je voetbal tickets of andere sport tickets kunt kopen. Zoek hiernaar via Google en plaats direct bij één van deze bedrijven je bestelling. Grote kans dat je vriend hier érg blij mee gaat zijn.

Organiseer een romantisch weekend voor 2

Wil je liever niet dat je vriend met zijn vrienden een weekendje weg gaat? Wil je in plaats daarvan graag sámen met je vriend weg? Dan is het super leuk om een romantisch weekend voor jullie twee te regelen. Zoek een leuke stad uit, ga op zoek naar leuke bezienswaardigheden of activiteiten en breng enige romantiek in dit weekend.

Weet je wat het grote voordeel van een romantisch weekend voor twee is? Dat je vriend de smaak te pakken krijgt. Mogelijk krijg je op termijn óók een weekendje weg van hem cadeau. Zo blijven jullie elkaar leuk verrassen en het super leuk met elkaar hebben.

Gerelateerde artikelen

Back to top button