Overig

Unieke teambuilding activiteiten vind je bij De Tuinderij

Een bedrijf werkt alleen goed als het team goed op elkaar ingespeeld is. Op de werkvloer is er echter geen ruimte om de teambuilding omhoog te brengen. Je kunt daarom kiezen om een dag in te plannen om de teambuilding te versterken. Er zijn een groot aantal uitjes te bedenken om dit te realiseren. Bij De Tuinderij vind je een groot aantal activiteiten die het team kunnen versterken en waarmee je ook veel plezier kunt halen. Plezier en een hecht team staan immers in verbinding. Maar aan welke activiteiten kun je allemaal denken?  

Tafelvoetbal voor veel samenwerking 

Bij De Tuinderijen kun je als eerste kijken naar levend tafelvoetbal. Iedereen binnen het team staat hierbij op het veld en zit vast aan een stang. Je moet daarom goed samenwerken om de bal tegen te houden van de tegenstander. Doordat iedereen bekend is met het spel zal het soepel verlopen met de spelregels. Het samenwerken zorgt er dan voor dat het team beter op elkaar ingespeeld is en dit ook op de werkvloer weer tot uiting komt. 

Unieke teambuilding activiteiten tot jouw beschikking 

Er zijn echter ook unieke teambuilding activiteiten te vinden, waar je in eerste instantie niet aan gedacht hebt. Zo kun je een WC-pot race doen, een scootmobiel race houden of juist met roofvogels werken. Het zijn activiteiten die veel mensen nog nooit gedaan hebben en waarbij ook geheel andere vaardigheden tot uiting komen. Tijdens het racen zie je ook direct welke teamleden heel fanatiek zijn, wat je ook weer in kunt zetten op de werkvloer. Wellicht kom je er als werkgever ook achter welke teamleden juist niet op een goede plek zitten, zodat je veranderingen aan kunt brengen. 

Een dag vol unieke activiteiten

Alle unieke teambuilding activiteiten kunnen weer voor een heel andere ervaring zorgen. Het hoeft hierbij niet bij een bepaalde activiteit te blijven. Bij De Tuinderij kan een hele dag vol activiteiten ingepland worden, zodat je op verschillende vlakken met teambuilding bezig bent en aan het einde van de dag veel over elkaar te weten bent gekomen. Het gehele team zal hier nog lang over napraten en je kunt voor ieder jaar weer een geheel nieuwe indeling geven aan deze dag. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button