InterieurKinderen

Hoogslaper met bureau: ruimtebesparend!

Story Highlights
  • Meer ruimte voor je kinderen om te spelen in de kinderkamer
  • Creëer je eigen studeerhoek onder de hoogslaper
  • Ideaal voor in de kinder- en studentenkamer

Als je over een kleine ruimte beschikt, dan is het zaak die ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Voorbeelden van kleinere ruimtes zijn bijvoorbeeld kinder- en studentenkamers. De perfecte oplossing om ruimte te besparen is te kiezen voor een hoogslaper. Met een bureau onder de hoogslaper creëer je een prachtig studeerhoekje. Wij van Slimmeboefjes.nl hebben weliswaar niet gestudeerd maar hadden wél altijd een hoogslaper.

Nog meer ruimte om te spelen

Als je een hoogslaper plaatst in de kinder- of studentenkamer dan is er daaronder nog voldoende ruimte om andere leuke dingen te doen. Je hebt verschillende soorten hoogslapers en onder bepaalde uitvoeringen kun je prima meubels plaatsen. Een hoogslaper met bureau is voor de student helemaal ideaal. Omdat er zo sprake is van een soort van studeerhoekje, ben je namelijk veel minder snel afgeleid. En dat is wel prettig als je moet blokken voor je examen.

Jonger dan zes jaar? Kies dan voor een halfhoogslaper met glijbaan

Ook voor de kinderkamer is een hoogslaper perfect. Je zoon of dochter kan zo nog beter spelen vanwege de ruimte onder de hoogslaper. Je kunt de hoogslaper tot hilariteit van de kinderen combineren met een bedtunnel. In de meeste gevallen hebben hoogslapers een hoogte van tussen de 170 en 190 centimeter. Dat betekent ook meteen dat je kind wel oud genoeg moet zijn om in een hoogslaper te kunnen en durven slapen. Is je kind zes jaar of jonger, dan kan een hallfhoogslaper uitkomst bieden. Dit bed kun je weer combineren met een glijbaan. Ook dat zal door de kinderen bijzonder gewaardeerd worden.

 Creëer je eigen studeerhoek om te blokken voor je examen

Ook de studentenkamer is een kamer die doorgaans niet heel erg ruim is. En toch moet je er nogal wat spullen kwijt en moet je de ruimte hebben om te kunnen studeren. Een hoogslaper is dan ook een bed dat je vaker en vaker tegenkomt in de studentenkamer. Dit heeft ook te maken met het aanbod, want dat is sinds een aantal jaren steeds verder uitgebreid. Daarnaast hebben de hoogslapers nadrukkelijk aan uitstraling gewonnen.

Prima aanbod bij online meubelwinkel Emob

Mocht je op zoek zijn naar een hoogslaper en de keuze willen hebben uit verschillende en bekende merken, wilt kiezen uit verschillende materialen en uiteenlopende kleuren dan breng je een bezoek aan online meubelwinkel Emob. Als ze daar niet de voor jou perfecte hoogslaper hebben dan hebben ze die nergens.

Gerelateerde artikelen

Bekijk ook
Close
Back to top button