Mode

Hoe kies je jouw halloween kostuum uit?

Halloween is steeds populairder aan het worden in Nederland. Dit merk je met name aan de vele optochten, feesten en spooktochten die georganiseerd worden. Om hier aan deel te nemen, heb je natuurlijk een goede outfit nodig. Een halloween kostuum uitzoeken kan hiervoor erg lastig zijn. Je wilt er natuurlijk zo leuk mogelijk uitzien voor de spooktocht. Om je een beetje op weg te helpen met je kostuum, hebben wij enkele tips opgesteld. 

Hoe enger hoe beter

Voor Halloween is het natuurlijk gewenst om een enge outfit aan te doen. Je kunt bij Partytrader dan ook terecht voor de meest enge outfits die je kunt bedenken. Het kiezen van een enge outfit hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt namelijk gemakkelijk kiezen om als spook te gaan. Dit kan een zeer simpele outfit zijn. Als je het echter wat verder wilt trekken, kun je de outfit leuker maken met verschillende accessoires. Kies bijvoorbeeld voor nepbloed om je outfit net wat enger te maken. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld een nep mes of een ander nepwapen meenemen om de outfit af te maken!

Verzin iets grappigs

Met Halloween gaat het niet enkel om de engste outfits. Het is namelijk ook steeds populairder geworden om verkleed te gaan als iets grappigs. Dit kun je natuurlijk perfect combineren met een eng personage. Ga bijvoorbeeld als een killer clown en smink jezelf helemaal. Daarnaast kun je ook als een personage gaan die je zelf hebt verzonnen, of juist uit als iets totaal anders. Door goed na te denken over je outfit, kun je hem helemaal finetunen. Hierdoor kun je een zeer grappige outfit maken die perfect aansluit aan het Halloween thema. Zo kun je jezelf goed vertonen als je naar een Halloween feest gaat!

Een superheld of filmster

Een andere trend die we steeds meer voorbij zien komen, is het verkleden als een bekend persoon, zoals een superheld of een filmster. We kennen natuurlijk de bekende helden zoals Superman en Badman, maar er wordt ook steeds vaker een kostuum gemaakt naar een filmster. Zo zie je bijvoorbeeld Captain Jack Sparrow steeds vaker voorbij komen als een echte Halloween outfit. Het hoeft voor Halloween dus ook niet altijd zo eng mogelijk, maar je kunt ook een leuk personage kiezen uit een film of serie die je kijkt. Dit maakt het natuurlijk voor jezelf ook veel leuker. Uiteraard kun je er een enge touch aan geven. Ga bijvoorbeeld als je favoriete personage uit de serie, maar voeg er nepbloed aan toe. Zo maak je het personage net wat enger, waardoor het perfect is voor het grote Halloween feest.

Gerelateerde artikelen

Back to top button