Kinderen

Hippe versieringen voor geboorte en kinderfeestjes

Story Highlights
  • Vaak worden vlaggetjes, slingers en ballonnen gebruikt
  • De voordelen van een geboortefeest
  • Denk aan de geboorteversiering

Met je verjaardag wil je vaak uitpakken en het helemaal in stijl gaan vieren met je familie en vrienden. Je wilt dan ook de mooiste versieringen voor je verjaardag, maar ook dat alles bij elkaar matcht. Wij geven je in dit artikel enkle tips!

Versieringen per thema

Het meest normale qua versieringen zijn de simpele vlaggetjes, slingers en ballonnen, maar je hebt veel meer dan dat. Je kan nu je verjaardag veel groter aanpakken met echte eyecatchers, zoals een ballonnenboog, verjaardag slingers en bijpassend servies. Wie er ook jarig is, voor ieder is er wel een geschikt thema te vinden. Er zijn diverse kinderfeest thema’s, zoals sport, kleuren, dieren en zelfs safari. Maar ook voor volwassenen wordt er steeds meer een verjaardag gevierd afgestemd op een thema of bepaalde kleur, zoals rosé goud. Als het thema die jij wilt niet te vinden is kan je ook zelf aan de slag door meerdere versieringen te combineren.

Goodiebag

Steeds vaker worden er ook goodiebags, oftewel bedank zakjes gemaakt die na het feest worden meegegeven aan de gasten. Juist die bedank zakjes moeten worden afgestemd op de rest van het thema. Het is daarom heel fijn dat bij elk thema ook alle benodigdheden te vinden zijn en compleet in eigen stijl. In de goodiebag is voor de gasten een kleinigheidje te vinden, maar ook iets leuks als herinnering aan het feest. De goodiebag is niet alleen voor de gasten erg leuk, maar ook voor jezelf, zodat jij ook een tastbare herinnering hebt van je feest. Dit is natuurlijk niet haalbaar om elk jaar opnieuw te doen, maar wel wanneer er een feest wordt gevierd in verband met een mijlpaal die behaald is. Een speciale verjaardag, een babyshower, een kraamfeest of een jubileum.

Voordelen van een geboortefeest

Steeds vaker wordt er een geboortefeest gegeven aan de hand van een thema. Een geboortefeest heeft meerdere voordelen, maar het voornamelijkste is toch wel de rust. Op het moment van het feest zal het niet rustig zijn, maar de overige kraamtijd kan je indelen hoe jij dat zelf wil. Je geeft tijdens het geboortefeest iedereen de kans om langs te komen, zo kan iedereen jullie nieuwste aanwinst komen bewonderen, maar wel op de manier hoe jij dat wil. De rest van de kraamtijd heb je dan minder mensen over de vloer en kan je ook goed tot rust komen. Juist omdat het geboortefeest de eerste keer is dat je jullie kindje met familie en vrienden gaat delen wil je dat alles tot aan de nopjes is geregeld. De geboorte versiering voor je zoon of dochter kan je helemaal naar wens invullen. Je kan kiezen tussen de bestaande thema’s en pakketten, maar je kan ook zelf aan slag gaan door meerdere dingen te combineren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button