Interieur

Een verrijking voor elk interieur: meubels van mangohout

Mangohout is meer dan gewoon hout, het is een trend die al verschillende jaren standhoudt. En wij snappen wel waarom. Mangohout is met zijn robuuste uiterlijk en duurzame hart een allemansvriend en in staat om elk huis – met elk budget – een makeover te geven. Klinkt goed toch? In dit blog praten we je graag bij over alle voordelen van deze houtsoort.

Duurzaam in meerdere opzichten

Mangohout zou je ook wel de belichaming van duurzaamheid kunnen noemen. Afkomstig van de mangoboom, krijgt het hout een tweede leven nadat de boom zijn vruchten heeft gegeven. Door te kiezen voor een meubel van mangohout haal je dus niet alleen stijl in huis, maar ook een eerbetoon aan onze planeet. Daarnaast is het ook duurzaam in gebruik. Het massieve hout kan goed tegen een stootje en is niet gevoelig voor gebruikssporen. Daardoor gaat een meubel lang mee en hoef je hem dus niet snel te vervangen.

Meer om van te houden

Mocht je je al wat meer verdiept hebben in mangohout, dan zijn bovenstaande voordelen waarschijnlijk niet nieuw voor je. Gelukkig stopt het daar niet, want mangohout heeft nog veel meer redenen om jouw hart sneller te laten kloppen:

  • Wat je stijl ook is, mangohout weet zich aan te passen. Zijn unieke patronen en warme kleuren maken elk meubel tot een blikvanger, of het nu gaat om een ovale tafel van mangohout of een sierlijk bijzettafeltje. Van modern tot bohemian of een allegaartje van van alles en nog wat, mangohout past zich moeiteloos aan en creëert een harmonieuze sfeer in elk huis.
  • In een digitale wereld waar de connectie met de natuur soms ver te zoeken is, zorgt mangohout voor een stukje natuur in huis. De warme tinten en natuurlijke patronen nodigen uit tot ontspanning, waardoor je huis een oase van rust wordt.
  • Met mangohout hoef je geen angst meer te hebben om te mixen en matchen, want mangohout is met vrijwel alles te combineren. Combineer het met metaal voor een industriële look of laat het samengaan met zacht textiel voor een speelse touch. Mangohout is de kameleon die jouw interieurdromen waarmaakt. 

Mangohouten meubels online bestellen

Welk mangohouten meubel staat straks in jouw huis te schitteren? De keuze is enorm. Denk bijvoorbeeld aan een eettafel met verfijnd Deens ovaal blad of een robuust tv-meubel. Mangohouten meubels bestel je heel gemakkelijk online, maar mocht je ze liever eerst in levende lijve willen zien, dan zijn er ook gewoon showrooms waar je een bezoek aan kunt brengen, zoals de showroom van Mangohoutonline in Emmeloord.

Gerelateerde artikelen

Back to top button