Overig

Een betaalbare televisie voor de sportzomer van 2021!

Story Highlights
  • Er staat een heerlijke sportzomer voor de deur
  • Kies voor de beste televisie om alles te volgen
  • Moderne televisies bieden tal van interessante nieuwe functies

Jouw zomer van 2021 staat volledig in het teken van voetbal. Het EK wordt gespeeld en dat betekent tijd voor een nieuwe TV. Er is een bijzondere eekhoorn die jou daarbij kan helpen.

EK voetbal voor een deel in eigen land

Ons wacht in elk geval een heerlijke sportzomer, als corona althans nu geen roet in het eten gooien. Wat dacht je van het EK voetbal, dat zich voor een deel in ons land af zal gaan spelen,. Verder wacht ons de Olympische Spelen en volgen we natuurlijk Max Verstappen in de jacht op zijn eerste wereldtitel.

De behulpzame eekhoorn

Nu vraag je je af, wat heb ik in hemelsnaam aan een eekhoorn als ik op zoek ga naar een 55 inch TV? Maak kennis met Knibble. Naast het verzamelen van nootjes heeft hij veel verstand van electronicaproducten. Hij heeft het beste met je voor en is ook goed in het vergelijken van TV’s met de afmeting 55 inch van diverse merken. Zijn taak is om jou te helpen met het vergaren van actuele informatie, zoals prijzen en productspecificaties om dit uiteindelijk op een heldere manier inzichtelijk voor je te maken. Wat eruit komt is een degelijke vergelijking tussen diverse merkproducten op detailniveau met informatie van diverse bronnen. Het proces van een TV kopen is hierdoor niet alleen makkelijker, maar ook veel voordeliger geworden.

Functionaliteiten met toegevoegde waarde

Via Knibble heb je toegang tot een aantal belangrijke functies. We hebben het hieronder kort over enkele voorbeeldfuncties:

  • Trustpilot-score – Hiermee worden online winkelervaringen gedeeld door reviews van klanten die een webwinkel hebben bezocht.
  • Zo-goed-als-nieuw-producten – Het aantal refurbished producten (herbruikbaar) neemt toe, dat is goed voor het milieu, maar soms lastig te vergelijken.
  • Beknibbel-wekker – Dit is een instelbaar hulpmiddel waarmee je een melding ontvangt zodra een product in de aanbieding is of in jouw prijsklasse terecht is gekomen.
  • Vergelijkingtabel – Dit tabel is erg handig voor het vergelijken van meerdere producten naast elkaar, waarbij alle details overzichtelijk naast elkaar geplaatst worden.

Voor de overige functies kun je terecht op zijn website. Wacht niet te lang, want er zijn nu misschien interessante aanbiedingen. Hij zal de nootjes wel even laten liggen zodra jij op bezoek komt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button