Kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus om te geven aan kinderen tijdens de feestdagen

De favoriete cadeautjesmaand, althans van kinderen, staat weer voor de deur. Voor ouders, en iedereen die cadeautjes koopt voor kinderen, betekent dit dat de inspiratie weer meer dan eens op de proef zal worden gesteld. Wat koop je als zijn of haar kamer al uitpuilt van het speelgoed? Wij helpen je een handje. 

Step

Een step is niet alleen super leuk voor kinderen, maar ook nog eens heel praktisch om te hebben naast een fiets. Kinderen vliegen vaak van links naar rechts op hun fiets, en dat is soms behoorlijk zenuwslopend. Met een lichtgewicht, inklapbaar stepje kunnen ze flinke afstanden steppen en neem je ‘m makkelijk overal mee naartoe.

Trampoline 

Stuiteren jouw kinderen de woonkamer rond en weten ze soms zo gek niet waar ze hun energie moeten laten? Een trampoline is hét cadeau om kinderen te stimuleren om lekker buiten te spelen. Ze zijn er groot en klein, integraal en op poten, en met of zonder veiligheidsnet. Dus zelfs in een kleine tuin past er wellicht eentje. 

Smartwatch voor kinderen

Als ouder wil je graag weten waar je kind uithangt. Als ze dan de leeftijd bereiken dat ze net wat verder van huis mogen, kun je niet zo makkelijk meer een oogje in het zeil houden. Met de GPS-functie in de smartwatch weet je precies waar ze zijn en de belfunctie zorgt ervoor dat je kind overal bereikbaar is. De smartwatch voorziet kinderen van leuke games, zonder toegang te geven tot het internet en sociale media. 

Polaroid camera en pocket foto printer 

Een muur vol polaroids is toch wel een van de leukste manieren om je kamer te decoreren. Met een polaroid camera kan je overal foto’s maken, die je meteen uit de camera in je hand hebt. Een absolute hit onder tieners met een smartphone: de pocket foto printer. Je koppelt deze aan je smartphone en kiest zelf welke foto je wil printen. 

Koptelefoon voor kinderen

Fijn om rustig naar muziek te luisteren, of een luisterboek. Met speciale geluidsbegrenzing voor kinderen hoef jij je geen zorgen te maken over het volume. Wellicht is het handig om te kiezen voor een draadloze versie, om te voorkomen dat de koptelefoon met regelmaat op de grond eindigt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button