Mode

Deze sieraden mogen niet ontbreken in jouw collectie

Houd je van bling? Of ga je toch liever voor een subtiel sieraad? Voor iedereen is er wel een goede variant te vinden om te dragen. Zowel dames als heren kunnen hiermee hun outfit tot een mooi geheel brengen en de uitstraling creëren die gewenst is. Echter zijn er dan nog veel keuzes om te maken. Zo moet je bijvoorbeeld niet alleen de materialen kiezen, maar ook de extra toevoegingen en de afmetingen. Daarnaast zijn er sieraden die het altijd goed doen bij jouw outfit. Maar welke mogen dan niet ontbreken in jouw collectie? Onderstaande informatie zet een aantal opties voor jou op een rij.

Zilver voor iedere persoon geschikt

Een van de eerste sieraden waar je naar kunt kijken, is op het gebied van zilveren sieraden. Zilver is een veelgebruikt materiaal, welke je bij vrijwel alles toe kunt voegen. Armbanden, ringen, kettingen en oorbellen komen allemaal in deze kleur en kunnen op verschillende manieren uitgebreid worden zodat ze meer opvallen. Denk voor de vrouwen aan diamantjes of andere steentjes, waardoor er iets meer bling bij komt. Voor mannen is er juist weer een stoerder uiterlijk te creëren, doordat deze vaak met andere materialen gecombineerd zijn. Het zilver zorgt dan voor een goede uitstraling voor iedere gelegenheid en het maken van een geheel van jouw outfit.  

Goud in meerdere kleuren en varianten mogelijk

Een andere optie waar je naar kunt kijken, zijn de gouden sieraden. Goud is een materiaal wat in meerdere kleurtinten kan komen. Zo kun je kiezen voor geelgoud, welke het meeste voorkomt. Witgoud lijkt weer meer op zilver, waardoor je weer een geheel andere uitstraling krijgt. Ook rosegoud behoort tot de mogelijkheden en is vooral voor dames een mooie toevoeging aan de sieradenset. Steeds vaker kom je ook combinaties van de kleuren tegen, waardoor je weer een geheel andere uitstraling krijgt. Je kunt voor ieder lichaamsdeel voldoende varianten vinden en je zorgt ervoor dat er voor iedere gelegenheid een sieraad is die bij de situatie en de outfit past.  

Staal is bestand tegen veel invloeden

Als laatste zijn er nog andere materialen mogelijk, welke ook vaak met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kiezen steeds meer mensen voor staal, omdat dit materiaal nog minder slijt en daarom ook geschikt is voor dagelijks gebruik. Het staal komt in eerste instantie in een zilveren kleur, maar kan ook zwart zijn of een combinatie hiervan. Vooral voor heren kan dit een goede variant zijn, omdat de sieraden vaak meer invloeden van buitenaf ervaren tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Echter kunnen deze ook voor dames een goede oplossing zijn. Zorg er daarom voor dat je dit materiaal ook meeneemt in het maken van een keuze, zodat je ieder sieraad aanpast aan jouw gelegenheden.  

Gerelateerde artikelen

Back to top button