Mode

De leggings maken een comeback

Vrouwen kijken in deze tijd niet alleen naar hoe ze eruit zien, maar ook naar de toepasbaarheid en hoe lekker ze zitten. Het is dan ook geen verrassing dat de leggings een comeback hebben gemaakt. Vroeger kon je een legging alleen dragen in de sportschool of op de manege, maar nu inmiddels is het niet meer weg te denken. Niet alleen op de catwalk, maar ook op social media kanalen, zoals Facebook en Instagram maakt de legging een echte comeback. 

De verschillende soorten leggings

Er zijn verschillende soorten leggings, er zijn eigenlijk zoveel soorten leggings, dat je voor elke gelegenheid wel een geschikte legging kan vinden. Soshin.nl heeft een groot assortiment aan leggings, je vindt er diverse soorten korte leggings, leatherlook leggings, sport leggings, wetlook leggings, biker shorts, zwangerschapslegging en nog veel meer. Leggings worden nu ook in het dagelijkse leven gedragen en niet alleen maar tijdens het sporten. 

Verschillende korte leggings

Net zoals dat er verschillende soorten leggings zijn, heb je ook verschillende soorten korte leggings. Je hebt de driekwart legging, de biker short en de capri legging dames. Alhoewel ze allemaal vallen onder de korte leggings zitten er toch wat verschillen in. De biker short is de meest korte legging die eindigt al boven de knie. Daarentegen zijn er ook korte leggings die net onder de knie vallen of op de helft van het onderbeen. Korte leggings zijn ideaal voor in de zomer onder dat leuke tuniekje, een jurkje of een rokje, maar past ook ideaal onder een oversized shirt. De capri legging is niet alleen het perfecte item voor een Hollandse zomer avond, maar ook perfect voor de start van de lente, zo heb je de nodige verkoeling, maar is het ook niet te koud, het is immers nog geen hartje zomer. Een capri legging is ook het perfecte item voor tijdens je workout, zo draag je zo min mogelijk kleding, maar heb je wel de juiste comfort die je nodig hebt tijdens het sporten.  

Waarom zou je ervoor kiezen een legging te dragen?

Leggings worden steeds populairder en ook steeds meer gecombineerd met leuke outfits, waardoor het inmiddels niet raar is als je een legging draagt. Doordat de legging te combineren is met verschillende stijlen en ook nog eens lekker zit heeft het zijn comeback in de mode weer gemaakt. Wist je dat je ook tijdens het sporten er fashionable uit kan zien? Je hebt namelijk leuke hardloop- en fitness -leggings met prints erop.

Soshin

Zoals eerder genoemd levert de website Soshin ontzettend leuke producten voor een eerlijke prijs. Daarnaast is het een feestje om de artikelen te ontvangen, zoals je hierboven kunt zien!

Gerelateerde artikelen

Back to top button