Interieur

De beste verfmerken op een rijtje

Story Highlights
  • De bekendste merken verf zijn Sikkens, Wijzonol en Sigma
  • De topmerken bieden ook producten aan in de bouwmarkt, onder een andere naam
  • Sigma trots op de S2U Nova Glass

Als je plannen hebt om je huis eens weer te gaan schilderen dan heb je de keuze uit ontzettend veel verschillende verfmerken. Ze beloven je allemaal het beste resultaat, maar in de praktijk valt dat vaak toch wat tegen. Dat heeft overigens niet alleen met de kwaliteit van de verf te maken, maar ook met de techniek van schilderen.

Kijk naar de verf die de professional gebruikt

Wat de beste verfmerken zijn, kun je zien aan wat de professionele schilder gebruikt bij zijn werkzaamheden. Per saldo kom je dan al snel uit bij drie bepalende merken, Sigma verf en Sikkens en Wijzonol. Beide merken hebben niet alleen de beste producten voor de professional maar bieden onder andere merknamen ook de beste verf aan in de bouwmarkten. Wil jij zelf je huis van een nieuwe verflaag voorzien, gebruik in elk geval dan altijd de verf van de beste merken. Niet om vervelend te doen, maar je hebt al niet de techniek van de professional en dan ga je niet ook nog eens een keer met kwalitatief mindere verf aan de slag.

Beitsen, lakken en verf

Wijzonol vind je gewoon in de bouwmarkt in de vorm van onder meer beits en binnen- en buitenverf. De verf is van hoogwaardige kwaliteit en staat voor langdurig resultaat. Ook met Sigma kunnen professionals prima uit de voeten, zeker ook met Sigma S2U Nova Gloss, een zeer duurzaam oplosmiddel houdend hoogglans lakverf. Deze speciale verf is perfect voor vier seizoenen onderhoud. Het zorgt voor een slijtvaste hoogglanzende aflak voor buiten. Sigma is bekend vanwege de beitsen, lakken en verf. Sikkens biedt beitsen, lak en verf en is al eveneens een geliefd merk onder de professionals.

Je krijgt altijd garantie op de kleur

Sikkens zorgt ook goed voor de consument door in de bouwmarkten onder meer producten onder de merknaam Flexa en Cetabever aan te bieden. Cetabever is een beitssoort en de verf van Flexa staat bekend om de simpele wijze waarop je het aan kunt brengen. Verder heb je nog de beits van Rambo, en dat voor zowel binnen als voor buiten. Sigma biedt de consument ook nog Histor verf, ook perfecte verf voor de huis-tuin-en-keuken-schilder. Kies je voor kleuren van genoemde merken, dan krijg je in vrijwel alle gevallen een kleurgarantie. Wil je ook garantie op het schilderwerk dan zul je een professional in moeten huren. Want die geeft vaak garantie op het werk dat hij of zij uitvoert. Met de genoemde merken heb je meteen de beste verfmerken genoemd die beschikbaar zijn. Nu nog aan de techniek schaven en wellicht kun jij het resultaat van de professional benaderen of zelfs evenaren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button