Bespaartips

Cadeautjes tot 5 euro: Action!

Story Highlights
  • Cadeautjes tot 5 euro koop je bij Action
  • Voor zowel kinderen als voor je grootouders
  • Action heeft 1500 vaste artikelen

Dat valt nog niet mee om iemand een kleinigheidje te kopen voor een bedrag tot 5 euro. Althans, als je nog nooit van Action gehoord hebt. Want daar koop je wel een leuk cadeautje voor nog geen 5 euro. De non-food discountwinkelketen verrast steeds weer door de zeer lage prijzen. En het mooie is dat je er zowel een cadeautje voor je grootmoeder maar ook voor kinderen kunt kopen.

Action cadeautjes

Action cadeautjes heb je in alle soorten en maten. Het aanbod is altijd groot. Action werkt net 1500 vaste producten en met daarnaast een steeds wisselend aanbod. Daardoor is en blijft het steeds de moeite waard een kijkje te nemen en te zoeken tussen de typische Action cadeautjes die er zijn. Wat typische Action cadeautjes zijn? Wat dacht je van een bakvorm voor het maken van een cake voor nog geen 3 euro of van een theedoos met glasraam voor 3,79 euro? Typisch Action is ook de geurbrander in Boeddha uitvoering. Je betaalt er slechts 1,49 euro voor.

Leuke cadeautjes

Aan leuke cadeautjes geen gebrek bij de discountwinkel met Nederlandse roots. Het aanbod is zeer gevarieerd en gaat van speelgoed voor de kinderen tot aan de bekende toiletartikelen en schoonmaakmiddelen. Je vindt er leuke speelfilms op dvd om weg te geven. Per stuk kosten ze nog geen 5 euro. Ook erg leuk zijn de creditcardhouders die aangeboden worden. Die van aluminium kosten nog geen euro (0,99 euro). Armbandjes vind je er ook al in overvloed en dat voor slechts 0,79 euro.

Kleine cadeautjes

Je vindt er alles. Kleine cadeautjes, grotere cadeaus, praktische cadeaus en cadeaus voor de allerkleinsten. Weet je dat iemand op vakantie gaat, koop dan een reisgids. Kost je 2,99 euro. Ook leuk is een horoscoop boek waarvoor je nog geen euro betaalt. Mooi blijft een theelichtenhouderset berken met een prijs van 2,99 euro. En zo vind je bij Action altijd een leuk cadeautje voor nog geen 5 euro. De roem is Action al vooruit gesneld. Want ondertussen heeft het al 1700 vestigingen in landen als Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Frankrijk, Polen en Tsjechië. Action is ontstaan in 1993 als een klein winkeltje in Enkhuizen. Negen jaar later waren er al 94 winkels en in 2005 werd de eerste winkel in België geopend. Vier jaar later volgde de eerste winkel in Duitsland. In 2011 werd Action overgenomen door private equityhuis 3i. Action had toen al 269 winkels, achtduizend medewerkers en een omzet van 600 miljoen euro.

Gerelateerde artikelen

Back to top button