Overig

Cadeaus met je naam op is altijd leuker

Story Highlights
  • Koop iets origineels
  • Denk aan een mooie stoel
  • Denk aan de toekomst

Wanneer er iemand bevalt, krijgen de kersverse ouders naast pampers vaak ook cadeautjes met de naam van de kleine spruit op. Het geeft iets unieks en origineel aan een cadeau. Daarnaast is het voor de ouders altijd leuk om iets te krijgen dat echt persoonlijk hun zoontje of dochter is. Er zijn enorm veel mogelijkheden om zo’n cadeautje te bestellen.

Denk al aan de toekomst

Je hebt natuurlijk de neiging om iets te kopen dat het de baby meteen kan gebruiken of dragen. Vaak is dit dan een rompertje of een truitje waar de naam op staat. Het jammere is dat baby’s enorm hard groeien en het kledingstuk waarschijnlijk slechts enkele keren zal kunnen dragen. Daarnaast hebben ouders vaak al voldoende kleding voorzien om de eerste weken door te kunnen komen. Daarom kan het leuk zijn om al wat verder naar de toekomst te kijken.

Een cadeautje waarvan de kans klein is dat iemand anders het ook heeft gekocht, is een rugzak met naam. Het is even origineel, maar het kan vaker veel langer gebruikt worden. Je zoon of dochter kan er de hele kleuterschool mee pronken. Je hebt deze rugzakken in alle kleuren en stijlen, dus de kans is groot dat je er wel een zal vinden die je mooi vindt. Daarnaast is een rugzak met naam ook heel erg handig om de rugzak van je kind heel eenvoudig terug te vinden wanneer je hem of haar van de school komt afhalen.

Een ander leuk cadeautje kan bijvoorbeeld een mooie stoel zijn die hij of zij enkele jaren kan gebruiken om te kleuren of te eten. Of een herinneringskoffer waar je als ouder de eerste schoentjes en het eerste tandje in kan opbergen. Voor de zoon of dochter is het dan erg leuk om dit later allemaal terug te zien. Er zijn met andere woorden dus mogelijkheden genoeg.

Geef een cadeautje via de brievenbus

Het kan natuurlijk zijn dat je de kersverse ouders de eerste weken niet echt wil storen, maar toch je cadeau al wil afgeven. Hiervoor bestaan er brievenbus cadeaus. Dit zijn pakketten die gemakkelijk in de brievenbus passen. Wat er in het pakket zit, kan verschillen. Het ene pakket bevat bijvoorbeeld een speendoekje, een rompertje en een speen. Het andere bevat dan weer een hydrofiel doek of een tutteldoek in plaats van een rompertje. Er zit altijd iets bij waar de naam van de baby op kan geborduurd worden zodat het cadeau toch net iets persoonlijker is. Je kan het de brievenbus cadeaus gewoon rechtstreeks met de post laten verzenden naar het adres van de ouders of je kan het natuurlijk zelf in de bus gaan steken wanneer je het ontvangen hebt.

Wat je ook cadeau geeft, de ouders zullen heel blij zijn dat je aan hen hebt gedacht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button