Bespaartips

Bespaartip: Originele budget opladers en kabels!

Story Highlights
  • Originele opladers en kabel zijn nog best duur
  • Kabelmix: goedkoop en goed alternatief
  • Batterijduur omlaag en problemen met de laadconnector

Of je bent ze plotseling kwijt, of je hebt de kwetsbaarheid ervan ontdekt. Hoe dan ook; bij de levensduur van je smartphone heb je vaak meer dan één oplader of kabel nodig. Zonde, want een originele oplader of laadkabel kost je nog best wat geld. Gelukkig is er nu echter Kabelmix. Deze aanbieder kan je de originele opladers en kabels leveren, zonder dat je er de reguliere prijs voor betaalt. Door zaken te doen met deze aanbieder houd je dus geld over. Kun je weer andere leuke accessoires voor je smartphone kopen dus.

Kabelmix is de redder in nood

Kabelmix is de redder in nood. Want heb je en iPhone of een Samsung smartphone en je wilt een goede, originele oplader kopen, dan moet je nog best diep in de buidel tasten. Je hebt echter weinig te willen of te kiezen. Want kies je voor een oplader van inferieure kwaliteit en ene oplader die niet origineel is, dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Aan de ene kant energie, aan de andere kant de nodige schade

Toegegeven, er zijn opladers die daadwerkelijk je smartphone opladen, maar die omdat ze niet origineel zijn tegelijk ook voor de nodige schade aan je smartphone zorgen. Aan de ene kant krijgt je telefoon dus de nodige energie, terwijl de telefoon aan de andere kant beschadigd raakt. Het is een gegeven dat als je niet voor de juiste laders kiest, je meteen problemen gaat krijgen met de batterijduur en zeker ook met de al zo gevoelige laadconnector. De producten van Kabelmix echter, richten geen schade aan. Ze bieden de kwaliteit die je gewend bent.

Producten voor de iPhone, iPad en ook Samsung smartphones

Wie wil  dat nou niet? De echte, originele en goedkope opladers, kabels en accessoires voor een iPhone, iPad, MacBook en Samsung? Echte specialisten hebben de producten zeer zorgvuldig geselecteerd, waardoor je zeker bent van de kwaliteit die nodig is en die je smartphone ook gewoon verdient. Bij de specialist in aantrekkelijk geprijsde opladers en kabels koop je onder andere producten voor de iPhone, iPad, MacBook, Samsung maar ook bijvoorbeeld screenprotectors. Prima adresje dus voor jouw Apple iPhone opladers!

Gerelateerde artikelen

Back to top button