BespaartipsFinanciënWonen

Bespaar kosten op de verkoop van je woning

Het is algemeen geweten, wanneer je je huis verkoopt samen met een makelaar, ben je een heleboel geld kwijt. Niet alleen moet je noodgedwongen misschien je huis verkopen, je moet er dan ook nog eens heel wat van afstaan aan een derde. Of is dat niet nodig? Het hoeft zeker niet zo te zijn wanneer je ervoor kiest om je huis verkopen in Den Haag gewoon zelf te gaan doen!

Waarom zelf huis verkopen?

Een huis verkopen, daar kunnen heel wat verschillende redenen voor zijn. Soms zijn deze positief, soms helaas ook negatief. Of het nu gaat om een echtscheiding, groter of kleiner willen gaan wonen, de hypotheek niet meer kunnen betalen, opname in een verzorgingstehuis, soms kan het nodig zijn dat het huis snel verkocht wordt. Wanneer je in zee gaat met een makelaar om je huis te verkopen, dan heb je hier geen garantie op. Kies je voor de optie huis verkopen zonder makelaar, dan is die zekerheid er wel. Zeker wanneer je gaat samenwerken met Zelfwoonhuisverkopen!

Over Zelfwoonhuisverkopen

Achter Zelfwoonhuisverkopen staat een sterk koppel dat jou de kans wil geven je huis snel te verkopen. Door de jaren heen heeft dit koppel een sterk netwerk opgebouwd dat bestaat uit makelaars, beleggers en investeerders. Zij zijn altijd op zoek naar huizen die gekocht kunnen worden om ze eventueel zelf te verhuren. Wanneer je dus kiest voor zelf huis verkopen dan wordt je woning aan het koppel of aan een van hun contacten verkocht. Je krijgt hoe dan ook een eerlijke en correcte prijs voor de woning en er wordt altijd rekening gehouden met de situatie waarin jij je bevindt.

Werking zelf huis verkopen

Zelf je huis verkopen, het gaat heel gemakkelijk in zijn werk. Het belangrijkste is dat het allemaal snel kan gaan en zonder gedoe voor jou! Eerst dien je contact op te nemen met Zelfwoonhuisverkopen, waarna er een gesprek volgt. Hierin kan je jouw situatie toelichten en wordt er zo goed mogelijk bekeken hoe jij het best geholpen kan worden.

Om de waarde van een huis te bepalen, moet ze natuurlijk eerst bekeken worden. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om samen met jou de woning te bekijken. Op basis daarvan wordt de waarde van de woning bepaalt. Het koppel gaat kijken of ze de woning zelf kunnen kopen of dat er een contact uit hun netwerk interesse heeft in het huis. Wanneer dit zo is, wordt er een bod gedaan. Ga jij hiermee akkoord? Dan wordt alles door Zelfwoonhuisverkopen geregeld en kan jij genieten van een snelle en zorgeloze verkoop!

Waarom verkopen zonder makelaar?

Huis verkopen zonder makelaar, er zijn verschillende redenen waarom je dit zou moeten overwegen.

• Je krijgt een eerlijke en correcte prijs, zonder kosten te hoeven betalen voor de service. Alles is gratis.
• Het huis wordt snel verkocht en er wordt altijd met jouw situatie rekening gehouden.
• Zelf in het huis blijven wonen is mogelijk.
• Het huis zal niet lang leegstaan, je kan genieten van duidelijkheid en zekerheid.
• Je wordt snel uitbetaald voor de verkoop van de woning.
• Je hebt de touwtjes zelf in handen, je bepaalt zelf de opleverdatum.
• Er wordt geholpen bij het zoeken naar een nieuwe woonruimte en je krijgt tips in de mate van het mogelijke!

Een makelaar gaat heel vaak voor het hoogste bod en dat is niet het geval bij Zelfwoonhuisverkopen. Zij houden in het achterhoofd dat je het huis vooral snel wil verkopen en houden hier rekening mee. Er wordt met jou meegedacht en de verkoop van jouw huis wordt altijd omgezet in een win-win situatie voor beide partijen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button