Overig

Live uitslagen: zo mis je echt helemaal niets meer

Stel je bent fan van FC Utrecht. Dan zit je op het moment dat jouw helden spelen uiteraard in het stadion of aan de buis gekluisterd. Van jouw eigen club wil je natuurlijk niets missen. Toch wil je aan de andere kant ook graag weten hoe de concurrentie het precies doet. Dit kan bovendien belangrijk zijn, bijvoorbeeld als FC Utrecht zich bezig is met het plaatsen voor Europees voetbal. Met live uitslagen weet je steeds precies wat er speelt. En vooral dankzij de app van live uitslagen hoor je wel eens gejuich in de Galgenwaard, zonder dat FC Utrecht scoort. In dat geval staat de concurrent op achterstand of heeft die zelfs de wedstrijd verloren. Zie hier de meerwaarde van live uitslagen. 

Meer dan alleen de tussenstand van een andere wedstrijd

Van FC Utrecht weet je alles. Je weet de positie op de ranglijst en de echte fans weten zelfs het aantal gescoorde goals en het aantal tegengoals uit hun hoofd. Voor andere voetbalclubs is dat anders. Een blik op de app van live uitslagen en je weet echt alles. Want de app heeft veel meer te bieden dan alleen de live tussenstanden van de wedstrijd. Heel veel meer zelfs. 

De opstelling en de onderlinge wedstrijden van voorgaande jaren

Maak je gebruik van een app die live de tussenstanden van de wedstrijden in de Eredivisie geeft, dan mis je echt niets. Ongeveer een uur voor de wedstrijd komen de opstellingen in beeld en daarbij lees je bijvoorbeeld ook de resultaten in voorgaande jaren. Er worden zelfs winstkansen voorspeld en je kunt zien welke speler van de tegenstander de meeste goals heeft gescoord. Begint de wedstrijd, dan blijft het niet bij de tussenstand alleen. Je ziet precies hoeveel minuten er gespeeld zijn en/of er al gewisseld is. En is het rust, dan wordt dat ook aangegeven.

Je ziet wie er scoort en krijgt ook meteen de nieuwe ranglijst in beeld

Wordt er gescoord? Dan zie je dat meteen. Je kunt de app zelfs zo instellen dat je daar een melding van krijgt. Je ziet ook meteen wie het doelpunt gemaakt heeft. Verrassend is hoe snel en actueel de app is. Er zit geen vijf seconden tussen het doelpunt en de melding die je krijgt. Zo ben je dus steeds goed op de hoogte! Gedurende het duel worden alle zaken bijgehouden. Zo zie je gedurende het duel welk team het meeste balbezit heeft bijvoorbeeld, hoeveel corners er geweest zijn per team en welke spelers er een gele kaart gekregen hebt. Je ziet wie gewisseld is en hoe vaak er op het doel is geschoten. Zonder dus ook maar in het stadion aanwezig te zijn of de wedstrijd op de televisie te kijken, hoef je met een app echt helemaal niets te missen. En is een wedstrijd afgelopen, dan zie je meteen wat de nieuwe ranglijst is! En let op; behalve voor wedstrijden in eigen land, hoef je van geen enkel duel over heel de wereld ook maar iets te missen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button