Mode

Accentueer je curves met grote maten lingerie

De tijd dat je grote maten lingerie alleen in saaie witte en beige modellen kon kopen, hebben we voorgoed achter ons gelaten. De grote maten bh’s van nu zijn hip qua kleur en design. Verschillende merken hebben zich volledig toegelegd op het vieren van jouw curves. Ook met een maatje meer mag lingerie gezien worden, maar hoe kies je een bh die jouw curves op de juiste wijze accentueert? Wij geven je drie tips!

Ken je bh-maat

Allereerst is het belangrijk om je bh-maat te kennen zodat de bh goed past. Zeker wanneer je een grotere maat hebt, kan het handig zijn om dit door een professional te laten doen. Het is echter ook heel goed zelf te doen, online zijn diverse tabellen te vinden waarmee je aan de slag kunt. Wist je dat de omvang van je borsten kan veranderen onder invloed van hormonen en gewichtsvariaties? Bepaal daarom altijd jouw bh-maat voordat je een grote maten bh aanschaft, want je maat kan sinds de vorige meting veranderd zijn. Alleen wanneer je de juiste maat draagt, kan je rekenen op een optimale ondersteuning van jouw borsten.

Comfort blijft prioriteit

Hoe mooi een design ook is: als je bh niet lekker zit, belandt ie onherroepelijk achterin de kast. Let bij het kopen van een grote maten bh daarom allereerst op het comfort. Wanneer je een grotere maat hebt, zal de bh meer ondersteuning moeten bieden. Kies daarom voor een bh met een bredere bh-band eventueel met een beugel voor optimale ondersteuning. Ook de schouderbandjes zijn bij voorkeur breder, zodat deze niet in de huid snijden. Tot slot kies je voor een cup die jouw borsten geheel omvat. Bij een goede bh ontsnapt er nooit een (deel van de) borst via de zijkant of de bovenkant van de cup. Dat is niet alleen comfortabel, maar zorgt er ook voor dat je kleding mooier valt.

Ga voor design

Vroeger was je als vrouw met een maatje meer veroordeeld tot witte en beige bh’s, nu is dat gelukkig anders. Ook wanneer je cupmaat J hebt, kun je kiezen tussen verschillende topdesigners die garant staan voor kwaliteit én comfort. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de grote maten bh’s van Rosa Faia: schitterende lingerie van topkwaliteit. Natuurlijk vind je nog steeds witte en beige lingerie, maar je kunt ook kiezen voor de hipste kleuren, materialen en modellen. Deze zijn leverbaar met een bijpassende slip waarmee jij jouw lingeriesetje helemaal compleet maakt. Grote maten lingerie waar je zeker in gezien kunt worden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button