Tuin

7 gave upgrades voor je tuin

Heb je een tuin, maar staat deze eigenlijk continu vol met onkruid en heb je er meer werk dan plezier van? Tijd om de boel om te gooien. Een tuin heeft namelijk eindeloze mogelijkheden, maar dan moet je wel een beetje creatief zijn. Dit zijn 7 gave upgrades voor je tuin.

1. Een jacuzzi

Na een lange dag lekker uitpuffen met een wijntje in je eigen jacuzzi: wie wil dat nou niet? Als je bij een jacuzzi meteen aan een flinke investering denkt, hebben we goed nieuws: je kunt ook gewoon voor een opblaasbare jacuzzi gaan.

2. Een boomhut

Dit is de ultieme kinderdroom, maar ook voor volwassenen zijn boomhutten geweldig. Ze zijn namelijk de perfecte uitvalsbasis en ontsnapping aan de dagelijkse sleur.

3. Een schommel

Schommels alleen voor kinderen? Echt niet. Maak een comfortabele schommel aan een boom vast en gebruik hem om rustig een boek te lezen of muziek te luisteren.

4. Een buitenbar

Wat is een tuinfeest zonder een paar lekkere drankjes? Zorg ervoor dat je ieder weekend klaar bent voor een feestje met je eigen buitenbar, compleet met koelkast en spoelbak.

5. Een buiten keuken

Als je wat ambitieuzer bent en over een groter budget beschikt kan een buitenkeuken je tuin in no-time transformeren. Wanneer je graag mensen over de vloer hebt is een buitenkeuken de perfecte aanvulling op je achtertuin. Gebruik wel roestvrijstalen kasten en apparatuur, dat gaat het langst mee.

6. Een pergola

Een pergola is een fijne plek om te zitten, maar laat je tuin ook meteen wat groter lijken. In tegenstelling tot traditionele overkappingen en gazebo’s bieden pergola’s het intieme gevoel van een afgesloten ruimte, maar door hun open bovenkant en zijkanten hoef je het uitzicht niet op te offeren. Wil je het wat intiemer maken? Voeg dan bamboe rolgordijnen toe of glasgordijnen.

7 gave upgrades voor je tuin

7. Een zwembad

Wil je voor een echt gave upgrade gaan? Dan kun je een zwembad kopen. Dit kan zowel voor mensen met een groot budget als een klein budget: want je hebt naast ondergrondse zwembaden tegenwoordig ook bovengrondse zwembaden. Op die manier kun je in de zomer genieten van je feestjes aan het zwembad (waar wie buitenbar en keuken ook goed bij passen) en heb je in de winter weer ruimte voor andere activiteiten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button