Overig

5 Verrassende vaderdagcadeaus!

In Nederland wordt vaderdag gevierd op de derde zondag van juni, ook vaderdag is komen overwaaien vanuit Amerika. Moederdag bestond al toen een Amerikaanse vrouw die opgevoed werd door haar vader vond dat ook haar vader het verdiende om in het zonnetje te staan. Zo is vaderdag ontstaan en sinds 1937 werd het gevierd, eerst nog in oktober, maar vanaf 1948 altijd de derde zondag van juni. Deze dag worden de vaders verwend en in de schijnwerpers gezet, ook hier is het ontbijt op bed wel echt wat vaderdag kenmerkt. vaderdag is ook voor stiefvaders, eigenlijk voor iedere man die zich ook gedraagt als een echte vader, ook als is hij dat niet. Het ontbijt op bed gaat vaak gepaard met allerlei knutsels van de kinderen en of een vaderdag cadeau

Een echt mannending

Bier, whiskey en bbq zijn wel echt dingen waar gelijk aan een man wordt gedacht. Het is daarom ook helemaal geen gek idee dat je op vaderdag iets cadeau geeft wat met een van die drie dingen te maken heeft. Zo kan je kiezen voor een bierpul met een zelfgekozen tekst en bijhorende foto. Als je vader toch meer van de bbq is dan kan je kiezen voor het gouden bbq bestek, die bestaat uit de tang, vork, spatel en mes en wordt geleverd in een handige draagtas. Wat ook erg leuk is voor als cadeau te geven is de bbq branding tool, zo kan je vader zijn eigen naam in zijn steak brandmerken en loopt hij niet het risico meer dat er iemand met zijn steak vandoor gaat. Als echte bbq koning heeft hij natuurlijk ook een schort nodig. Het mannen bbq schort is echt een onmisbaar iets voor elke bbq koning en heeft zelfs een capuchon. Je hebt echt werkelijk voor alles een vakje voor een telefoon, het bier, de sauzen en zelfs het vlees. Zo heeft je vader altijd alles bij de hand en kan hij zelfs met regen achter de bbq staan!

Een verzorgd uiterlijk

Niet alleen vrouwen kunnen ijdel zijn, maar de mannen ook! Het is daarom niet raar om je vader met vaderdag iets te geven voor zijn verzorging. Hoe leuk is het als je je vader iets kan geven waar je hem blij mee maakt, maar ook tegelijkertijd je moeder. De Mr. Razor scheermes houder kan je met de zuignap bevestigen aan tegels, spiegels of andere gladde oppervlakken. De scheermes houder is waarschijnlijk een monsieur en siert echt de badkamer met zijn grote snor en baret op zijn hoofd. Zo heeft je vader iets moois voor zijn scheermes en is je moeder blij dat je vader zijn scheermes niet meer overal te vinden is.

Tenslotte hebben we nog 5 extra cadeautips die jouw zoektocht makkelijker zullen maken naar een verrassend cadeau:

6. Automat met tekst

7. Flessenpuzzel

8. Bierzeep

9. Personaliseerbare mok

10. Super Daddy recovery set

Gerelateerde artikelen

Back to top button