Interieur

Met items creëer jij een toffe thuiswerkplek

Thuiswerken: je vindt het ideaal of juist helemaal niet. Wij hebben de afgelopen twee jaar geleerd dat de omgeving waar je in thuis werkt een grote invloed heeft op je productiviteit en je motivatie tijdens het thuiswerken. Om het thuiswerken zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal echte musts verzameld voor in een toffe thuiswerkplek. Met deze dingen maak jij het thuiswerken echt veel minder erg, of juist nóg fijner.  

Je werkplek

First things first. Het allerbelangrijkst voor als je goed werkt is natuurlijk je werkplek zelf. Zorg dat je een fijn, groot bureau ergens ziet te bemachtigen met een stevige, ondersteunende stoel die lekker zit. Voor de juiste houding zorg je voor een scherm op ooghoogte en anders een laptopverhoging, zo kom jij die achturige werkdag even iets gemakkelijker voorbij. Zonder pijntjes en kwaaltjes. 

Juist licht 

Licht is erg belangrijk in een chille home office. Bij te weinig licht blijf je echt niet wakker, maar teveel licht doet pijn aan je ogen. Met deze inbouwspots creëer jij de juiste hoeveelheid licht in je home office. Nou kunnen we ons voorstellen dat jij ‘s ochtends als het nog donker is, minder fel licht wil dan overdag of ‘s avonds. Deze led dimmers zijn ideaal voor het aanpassen van de hoeveelheid licht waar jij behoefte aan hebt. Maak je thuiswerkplek nog even iets gezelliger door een leuke bureaulamp of staande lamp ergens in de kamer te zetten. 

Afwisseling

De key tot opperst geconcentreerd blijven is af en toe even afwisselen van werkplek. Een goede stoel, bank of statafel in jouw werkkamer is daarom echt een must. Maar zorg ook voor afwisseling in jouw decoratie. Witte muren en geen decoratie is natuurlijk geen inspirerende omgeving. Met een gekleurde muur, wat planten, een boekenkast, een foto van jou en jouw lief en genoeg daglicht creëer jij de ideale werkkamer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button