InterieurWonen

Wat kosten shutters?

Story Highlights
  • Verschillende uitvoeringen
  • Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding
  • Maak gebruik van de calculator

Een van de mooiste manieren om je ramen te bekleden is kiezen voor shutters, die ook wel binnenluiken met beweegbare lamellen genoemd worden. Shutters voegen echt iets toe aan je interieur en zijn voor een groot deel zelfs sfeerbepalend. Shutters bestellen doe je heel gemakkelijk online. Want online worden de beste en mooiste shutters aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. 

In verschillende uitvoeringen

Je hebt de shutters in verschillende uitvoeringen. Welke shutters je ook kiest, je krijgt steeds de beschikking over kwalitatief uitstekende raambekleding die van toegevoegde waarde is voor elk interieur. Wil je extra comfort en de maximale controle? Dan kan dat prima. Maar ook de meer basic shutters mogen er zijn. Deze shutters zijn van hout en zijn vaak uitgevoerd met kwartiers gezaagde lamellen die zijn voorzien van krasvaste lak in vier lagen. Met de voor jou perfecte shutters uit de kun je precies die sfeer creëren die bij jou past. De shutters bieden doorgaans lamellen met een dikte van 63, 76 of 89 millimeter. Bovendien kies je nu uit 26 verschillende kleuren. 

Een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Als je de shutters perfect gemonteerd wilt hebben, dan schakel je bij voorkeur de specialist in. Dan weet je zeker dat de bevestiging perfect is en de lamellen niets aan beweeglijkheid verliezen. Als jij online zaken doet, dan weet je in elk geval dat je nooit teveel betaalt en je shutters koopt met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Nee, heel goedkoop is deze vorm van raambekleding niet. Met shutters heb je echter wel een van de mooiste vormen van raambekleding voor je ramen hangen. Raambekleding waarmee jij je nadrukkelijk onderscheidt. 

Maak gebruik van de calculator

Het is lastig op voorhand te zeggen wat de shutters je precies gaan kosten. Online vind je handige rekentools die je helpen te berekenen wat de shutters je gaan kosten. Met behulp van een calculator en nadat jij de afmetingen gekozen hebt en een keuze hebt gemaakt uit de verschillende uitvoeringen die beschikbaar zijn, kom je al een stap verder. Je geeft vervolgens ook de gewenste dikte van de lamellen aan, kiest een kleur en de wijze van bediening en onderaan de streep krijg je een prima indicatie van de kosten. Zoals gezegd vallen die kosten alleszins mee. Zeker afgezet tegen wat je er voor terug krijgt. Want zoals gezegd haal je met shutters echt iets heel bijzonders in huis.  Vergeet niet de specialist te vragen wanneer ze de shutters komen monteren!

Gerelateerde artikelen

Back to top button