Bespaartips

De goedkoopste dierenwinkels

Story Highlights
  • De goedkoopste dierenwinkels vind je online
  • Zooplus geldt als dé goedkoopste online dierenwinkel
  • Pets Place heeft online meer te bieden dan wanneer je de winkel bezoekt

Leuk hè, een huisdier. Behalve dan als je met je hond de deur uit moet als het regent en behalve als je kijkt naar de kosten. Ongemerkt kost een huisdier je nog best veel geld namelijk. Een van de grootste kostenposten is de voeding, al is dat relatief natuurlijk. Van een goudvis word je niet arm; een grote, volwassen hond echter, die kauwt heel wat op per dag. En dan hebben we het nog niet over de kosten die je maakt als jij je hond drie weken elders  onderbrengt als je zelf geniet van een uiteraard goedkope vakantie. Zaak dus de goedkoopste dierenwinkels te achterhalen en daar je slag te slaan. Slimmeboefjes.nl houdt van dieren en weet waar je goedkoop je dierenvoeding haalt.

Doe vooral online zaken!

Laten we meteen met de deur in huis vallen, de goedkoopste dierenwinkels vind je niet om de hoek in je dorp of stad, maar vind je online. Dan ook ontdek je hoeveel aanbieders er eigenlijk zijn. Je hebt wat dat betreft echt wat te kiezen. Wie verstandig kiest en de goedkoopste dierenwinkel zoekt, die bezoekt vanuit de luie stoel Zooplus. Waarom? Omdat het compleet is en alles heeft op het gebied van voeding, speelgoed en andere producten. Zeker voor katten, honden, vissen en knaagdieren heeft het net als voor paarden, gewoon heel erg veel te bieden. Op de webshop vind je elke week een nieuwe pagina vol met interessante deals. Zooplus maakt het je gemakkelijk en al vanaf 29 euro krijg je de goedkope producten voor slechts 0,99 euro thuisbezorgd. Vanaf 39 euro word je bestelling gratis bij je thuis afgeleverd. Bij deze goedkoopste aanbieder spaar je bij je aankopen ook nog zooPoints. Zo kun je gratis aanvullende producten bij je bestelling bij elkaar sparen.

Brekz is een prima alternatief

Een prima alternatief is Brekz. Opvallend is dat deze online shop zowel de bekende als de onbekende merken voert. Brekz is bekend om de kortingen, die wel op kunnen lopen tot 40 procent. Vanaf 28 euro betaal je ook geen verzenkosten en je vindt bij deze aanbieder echt alles voor je kat, hond, vogels, vissen, paarden en knaagdieren. Ook bij Medpets kun je prima zaken doen als je zuinig op je geld bent. Deze aanbieder richt zich vooral op de gezondheid van dieren en biedt in dat kader voordelige supplementen aan en medicijnen waarvoor je geen recept hoeft te overleggen. Zo kun je ook fiks besparen op de rekening voor de dierenarts, want die liegt er vaak niet om.

Online heeft Pets Place meer te bieden

Dierenwinkeloutlet is ook al een interessant goedkope dierenwinkel. Daar vind je meer dan 10.000 artikelen voor je huisdier en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Nadeeltje? Dat is dat de verzending van je producten pas vanaf 60 euro gratis is. Tenslotte, ook bij Pets Place kun je online goede zaken doen. Online vind je meer producten dan in een van de 170 fysieke winkels en de prijzen zijn online ook aantrekkelijker.

Gerelateerde artikelen

Back to top button