Reizen

Waar kun je automatten op maat bestellen?

Als het tijd is om je automatten te vervangen, ga je het liefst voor automatten van topkwaliteit die precies in je auto passen. Aangezien elke auto zijn eigen bevestigingsmethode voor vloermatten heeft, is het verstandig om te kiezen voor op maat gemaakte automatten. Het lijkt misschien veel werk om aan zulke automatten te komen, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. In dit artikel leggen we uit hoe je bij Mijnautomatten.nl op maat gemaakte vloermatten voor in je auto bestelt. MijnAutomatten.nl garandeert hoogwaardige kwaliteit, vakkundig handwerk en taptijt- of rubber automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor jouw auto. Bij Slimmeboefjes zijn we dan ook groot fan van deze expert op het gebied van automatten.

Welke soorten automatten kun je kopen?

Bij Mijnautomatten.nl kun je kiezen uit vier verschillende soorten automatten. Dit zijn:

  • Naaldvilt automatten: grof en robuust met een goede prijs/kwaliteitverhouding;
  • Velours Classic: tapijt met een hogere vuilopnamecapaciteit;
  • Velours Premium: luxe tapijt met een hoge vuilopnamecapaciteit en een chique uitstraling;
  • Rubber vloermatten: eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje.

Welk materiaal het beste bij je past, hangt af van je eisen en wensen voor je automatten.

Hoe kun je online automatten bestellen?

Als je je auto gaat reinigen aan de binnenkant, merk je misschien dat je nieuwe automatten nodig hebt. Wil je die nieuwe automatten zo snel mogelijk in huis halen? Dan kun je ze eenvoudig bestellen bij MijnAutomatten.nl. Ga naar de website en vul je kenteken in. Als je je kenteken niet weet, kun je ook het merk en model van je auto invullen. Kies vervolgens het materiaal en de kleur van je matten en selecteer de gewenste randafwerking. Je ontvangt je bestelling binnen vijf tot acht werkdagen thuis.

Hoe worden automatten op maat gemaakt?

Bij Mijnautomatten.nl hebben ze meer dan vijfentwintig jaar ervaring met het produceren van automatten. Alle matten worden op maat gemaakt in de eigen fabriek in Genemuiden, waardoor ze perfect in je auto passen en volledig aan je wensen voldoen. Mijnautomatten.nl maakt alleen gebruik van tapijt van Nederlandse fabrikanten, wat de kwaliteit ten goede komt en de CO2-uitstoot tijdens het transport vermindert. Door het gebruik van een computergestuurde snijmachine ben je daarnaast verzekerd van matten die altijd precies in je auto passen. Vervolgens worden de matten met de hand afgewerkt op de naaimachine en wordt elke mat individueel gecontroleerd op kwaliteit. Zo ben je ervan verzekerd dat je hoogwaardige matten krijgt toegestuurd en kun je zonder zorgen de weg weer op.

Gerelateerde artikelen

Back to top button