Financiën

Tips: extra geld verdienen

Ben jij net als Loesje iemand die aan het eind van het geld altijd een stukje maand overhoudt? Dan wordt het de hoogste tijd daar iets aan te doen. Het komt je immers niet zomaar aanwaaien tegenwoordig. Integendeel zelfs. We geven je hier nuttige tips over hoe je wat extra geld kunt verdienen, zodat het eind van je geld samenvalt met het eind van de maand voortaan.

Online vragenlijsten en producten testen

Wel eens gedacht om online vragenlijsten in te vullen of om producten te testen? Dat kan prima namelijk en vul je online vragenlijsten in, dan verdien je tussen de 0,30 euro en 5 euro per lijst. Als je snel bent, kan dat een leuk uurloon opleveren. Het testen van producten is ook iets dat je een leuk extraatje op kan leveren. Je krijgt producten toegestuurd, test ze goed en maakt een rapport.

Gebruik Marktplaats om extra geld te verdienen

Je kunt ook Marktplaats gebruiken om wat bij te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld tweedehands spullen verkopen en producten uit China inkopen om die vervolgens – uiteraard met een mooie marge- op Marktplaats weer te verkopen. Een webshop als Aliexpress kan je daarbij helpen. Producten uit China kosten vrijwel niets en dat betekent dat je kunt werken met mooie marges en dus snel iets bij kunt verdienen. Houd rekening met het feit dat sokken, horloges, opladers en kabels, kleding en telefoonhoesjes producten zijn die snel van eigenaar wisselen via Marktplaats.

Zoek naar interessante handeltjes

Over Marktplaats gesproken, kijk eens goed of niet ergens een handeltje inzit. Stel iemand biedt tien fietsen aan voor een bepaald bedrag. Check dan wat een fiets gemiddeld kost en koop die partij fietsen gunstig in. Vervolgens bied je ze, eventueel een beetje opgeknapt, aan op Marktplaats. Moet je eens opletten hoeveel je zo kunt verdienen.

Wel eens aan pinsparen gedacht?

Er is veel geld te verdienen door deel te nemen aan geneesmiddelenonderzoek voor farmaceutische bedrijven. Om deel te mogen nemen worden wel allerlei eisen gesteld. Zo mag je bijvoorbeeld niet roken. Of het meteen heek veel geld oplevert hangt af van je pingedrag, maar pinsparen is wel een mooie aanzet om eindelijk eens te gaan sparen. De bedragen die je pint worden naar boven en beneden afgerond en dat wat je extra betaalt gaat automatisch naar je spaarrekening. Je kunt zelfs geld verdienen door een product te kopen met een cashback actie. In eerst instantie betaal je de normale prijs voor een product, later kun je echter flink wat geld terugkrijgen.

Verhuur je auto

Heb je een auto maar gebruik je die amper? Bied de auto dan te huur aan, mits de vierwieler nog enigszins representatief is uiteraard. Via Snappcar bijvoorbeeld, kun je heel gemakkelijk je auto in de verhuur gooien. Je kunt zelf de prijs bepalen waarvoor iemand je auto tijdelijk mag gebruiken. Ook leuke handel is het verkopen van cadeaubonnen. Ook jij hebt vast nog wel ergens van die bonnen liggen. Via wissel.nl kun je ze omzetten in geld. Je krijgt dan overigens wel iets minder dan de waarde die de bon vertegenwoordigt, maar toch.

Verdien aan het schrijven over geld en geldgebrek

schrijf een blog
schrijf een blog

Mocht je door pinsparen of door een van de andere activiteiten zoals we die hierboven hebben beschreven wat geld gespaard hebben, leen dat uit aan particulieren. Dit kan via het platform fastinvest.com en je kunt al voor kleine bedragen deelnemen. Je winst? Dat is de rente die je krijgt op het uitgeleende bedrag. De rentepercentages liggen tussen de 9 en 16 procent. Tenslotte; schrijf een blog. Schrijf maar op waarom je geldproblemen zoveel invloed op je hebben. Gebruik daarbij affiliate linkjes en je verdient zo leuk geld aan het schrijven over het gebrek er aan. Mooier kan toch eigenlijk niet?

Gerelateerde artikelen

Back to top button