Tuin

Stel nu je tuinset samen voor komende zomer!

Story Highlights
  • Stel helemaal zelf de tuinset samen
  • Kies voor mangohout en ervaar het gemak van dit type hout
  • Bijzettafeltjes voor binnen en buiten

Wat betreft het realiseren van een gezellige tuin om straks eindeloos te kunnen genieten van de zomeravonden (en nachten) is het verstandig om nu alvast je tuinset tegen het licht te houden. Is die nog in orde of wordt het de hoogste tijd voor een nieuwe en moderne tuinset?

Kies voor mangohout en profiteer van de voordelen van dit type hout

Mocht je toe zijn aan een andere tuinset, dan is het tegenwoordig prima mogelijk om die zelf samen te stellen. Je neemt een tafel van een aanbieder, maar vind de stoelen van die andere aanbieder mooier? Dan combineer je die toch? Als het om eettafels voor zowel binnen als buiten gaat, zou je eens naar PACO Meubelen moeten gaan. Daar vind je tuinmeubelen van onder meer mangohout. Mangohout is erg populair aan het worden. De kleur is bijzonder en bovendien kun je door beits te gebruiken zelf voor een deel bepalen welke kleur het hout uiteindelijk wordt.

Zo kom je tot het perfecte plaatje

Vaak is mangohout afgewerkt met blanke lak om de houtsoort te beschermen tegen vuil en vocht. De uitstraling is exotisch en mangohout doet het uitstekend in een modern interieur. Bovendien is de houtsoort onderhoudsarm. Ook dat is echt een voordeel van deze houtsoort. Met mangohout is een trend benoemd, maar er zijn er meer uiteraard. Steeds kun je aan de hand van de trends je eigen tuinset samenstellen om zo uiteindelijk tot het perfecte plaatje te komen.

Verstelbare tuinstoelen

In 2021 kies je nog steeds voor de tafeltjes met ingebouwde ledverlichting of een ingebouwde vuurhaard. Vaak wordt gebruik gemaakt van een slank design. Ook de bijzettafeltjes doen het binnen en buiten prima in 2021. Kies bij de eettafel van mangohout voor buiten zeker ook een houtlook parasol en kies dit jaar nadrukkelijk voor de comfortabele relaxstoel. Shop ze bij voorkeur in sets van twee en maak echte blikvangers van deze stoelen. De houten bank met een speciale seat is het ook helemaal in 2021, zoals ligbedjes van teakhout prima passen in de keurig afgewerkte tuin en bijdragen aan het strakke design van je tuin. De reguliere tuinstoelen kies je in verstelbare uitvoering. Daarbij geef je de voorkeur aan die stoelen die je buiten kunt laten staan en dus bestand zijn tegen de weersomstandigheden.

Je tuinset stel je tegenwoordig gewoon zelf samen, geheel in lijn met jouw ideeën en de rest van je tuin uiteraard. Want meer en meer wordt de tuin verlengstuk van je woning en wil je dus buiten ook hetzelfde comfort.

Gerelateerde artikelen

Back to top button