Wonen

Ontvang het maximale voor je koophuis!

Story Highlights
  • Juiste prijs voor je woning
  • De makelaar werkt met de 5 P’s
  • Proactieve houding

Als jij je huis wilt verkopen dan wil je uiteraard dat het verkocht wordt voor een mooie prijs. Sterker nog; dan wil je graag het onderste uit de kan zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Een makelaar is als geen ander in staat je huis te verkopen voor een prijs conform de marktwaarde. Want laten we eerlijk zijn, een huis verkopen onder die prijs kan iedereen. 

Prijs die recht doet aan de waarde van je huis 

Je neemt een makelaar in de arm omdat je een realistische prijs voor je huis wilt. Snel verkopen ver onder de marktprijs kan elke makelaar. Het gaat erom dat je een prijs krijgt die recht doet aan de waarde. De Eindhoven makelaar Van Uffelen kan dat als geen ander. Ze baseren de prijs daarbij op onder andere de kennis van de regionale markt, het checken van referentiewoningen, concurrenten in de markt en het afwerkingsniveau van je huis. Ook de locatie speelt een rol. Op basis van al die gegevens komt de makelaar tot een realistische prijs. 

De makelaar werkt met de 5 P’s 

De werkwijze van de makelaar is opvallend. Zo wordt gewerkt met de 5 P’s. Dit staat voor persoonlijke kennismaking, professionele presentatie, promotie, proactief en een prijsstelling die overeenkomt met de marktwaarde van je woning. Vooral het persoonlijke aspect is belangrijk voor de actieve makelaar. Er is oprechte belangstelling voor je persoonlijke situatie en je woonwensen. Er is ruimte voor emotie, want de verkoop van een woning kan in bepaalde gevallen emoties oproepen. 

De proactieve houding maakt het verschil 

De proactieve houding maakt ook al het verschil en bovendien durft de makelaar de werkwijze kritisch te bekijken, De verkoopstrategie wordt dan besproken en als daar aanleiding voor is dan kan de strategieën aangepast worden. De makelaar maakt handig gebruik van alle on- en offline kanalen. Als de situatie daarom vraagt worden de professionele presentatiefoto’s vernieuwd. De makelaar neemt altijd contact op met de geïnteresseerde partij na een bezichtiging en brengt ook jou meteen op de hoogte van het verloop van een bezichtiging. Een huis verkopen is niet niks. Het kan een lang en intensief proces zijn. Zeker als je een marktconforme prijs voor je woning wilt. Makelaar Van Uffelen helpt je écht verder. Van Uffelen heeft vestigingen in Eindhoven en Helmond en is bovendien actief als makelaar in Nuenen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button