InterieurWonen

Met een paar aankopen een fris interieur

Story Highlights
  • Teddystof is comfortabel en stijlvol
  • Veelgebruikte kleuren zijn beige, crème en wit
  • Solfelt heeft passie voor design meubels

Wist je dat je al met een paar aankopen voor een fris interieur kunt zorgen? Dat je daar dus helemaal niet heel je interieur voor op de kop hoeft te zetten. Zeker als je kiest voor de producten van Solfelt kun je al met een paar aankopen een fris interieur creëren.

Een enorme passie voor design meubels

Iedereen die bij Solfelt betrokken is heeft een passie voor design meubels. Het is daarom de online woonwinkel met een enorm aanbod dat het ook voor jou mogelijk maakt om al met een paar aankopen weer een frisse uitstraling te geven. De design producten zijn uniek en variëren van designlampen tot draaifauteuils en werkelijk unieke woonaccessoires. Solfelt biedt ook de perfecte eetkamerstoelen. Uiteraard werkt Solfelt alleen samen met de beste merken, met merken als Eichholtz, Silka-ka en Dome Deco dus. Dan weet je wat je krijgt.

Teddystof is aaibare stof en dus lief en stoer tegelijk

Een perfecte manier om je interieur een frisse uitstraling te geven is door te kiezen voor de Teddy stoel, een Teddy fauteuil of een Teddy bank. Teddystof wordt ook wel eens borg genoemd, de stof heeft kleine krulletjes en is dezelfde stof als waarvan teddyberen gemaakt worden. Zeer aaibare stof dus en zowel lief als stoer tegelijk.

Comfortabele stof van uitstekende kwaliteit en van de topmerken

Kies je voor een teddystoel, dan kies je een zeer comfortabele stoel van een zachte stof. Nep-bont, aldus wordt teddystof ook wel eens genoemd. En die stof zorgt voor comfort en stijl. Solfelt biedt heel diverse stoelen en dat van luxe draaifauteuils tot eetkamerstoelen bij een nieuwe eettafel. Wat betreft de stoelen is het aanbod enorm groot. Zoals je van Solfelt gewend bent, is de kwaliteit uitstekend en wordt wat betreft de producten van teddystof vooral gewerkt met producten van het merk Eichholtz.

De kleuren? Dat zijn vooral beige, crème, goud en wit

Veel gebruikte kleuren teddystof zijn beige, crème, goud en wit. Solfelt laat zien dat je met slecht een paar aanpassingen je interieur toch al een boost kunt geven. Dat kan met design stoelen, banken, tafels en unieke accessoires. Daarbij maakt Solfelt het verschil met de beste en zeer exclusieve merken. Je kunt prima de meubels laten installeren door de vakmensen van Solfelt, als ze de meubels toch bij je thuis af komen leveren. Vergeet ook de exclusieve accessoires niet, want die maken de nieuwe touch aan je inrichting helemaal af.

Gerelateerde artikelen

Back to top button