Interieur

Kies voor handgemaakte kwaliteit bij jouw gedekte tafel!

Story Highlights
  • Duurzaamheid is het uitgangspunt bij handgemaakt servies
  • Eten van en met een handgemaakt servies smaakt gewoon beter
  • Alles door de beste ambachtsmensen met de hand gemaakt

Het is alsof je eten beter smaakt en alsof de verhalen als vanzelf naar boven komen. Mooie verhalen welteverstaan. Eten met een handgemaakt servies en uit handgemaakte dinerborden en de koffie na uit handgemaakte espressokopjes; het is allemaal net even anders, lekkerder en zeer inspirerend. Zeker in een wereld die steeds digitaler en massaler wordt. Van servies tot bestek en glazen, kies ook voor handgemaakte kwaliteit bij jou aan tafel.

CO2 uitstoot wordt volledig gecompenseerd

Het kan. Je kunt nog wel degelijk kiezen voor het handgemaakte servies. Je kunt nog steeds genieten van het eten uit zo duurzaam mogelijk geproduceerde handgemaakte serviessets, uitstekend te mixen en matchen overigens met het servies van oma dat bij jou vast en zeker ook ergens in een kast of op zolder staat. Uitgangspunten bij het produceren van een handgemaakt servies is duurzaamheid. Zo wordt bijvoorbeeld de CO2 uitstoot en dat van het maken tot het afleveren bij je voor de deur gecompenseerd. En niet een beetje, maar voor maar liefst 110% procent. Bij handgemaakt servies past geen plastic verpakking en dus wordt volledig plasticloos verpakt. Natuurlijk wordt ook geen gebruik gemaakt van dierlijke materialen en wordt vaker en vaker een beroep gedaan op gerecyclede materialen. Door ook voor een duurzame serviesset te kiezen help je de wereld eerlijker en schoner te maken.

Ambachtelijke producten allemaal met de hand gemaakt

The Table is het adres waar je onder meer een handgemaakt servies aanschaft. Je vindt er alleen ambachtelijke producten die vrijwel allemaal met de hand gemaakt zijn. Welke producten? Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een mooi gedekte tafel, een tafel om heerlijk aan te eten, te praten en om te lachen en te huilen. Van bord tot glas en van tafelkleed tot vaas. De drijvende krachten achter The Table selecteren met zorg ambachtsmensen uit heel de wereld om de prachtige producten te maken. Zo eet je zomaar van een servies uit Thailand, drink je een borrel uit een glas uit Egypte en vind je er de mooiste tafelkleden uit India. Kaarsen? Die worden speciaal in Indonesië gemaakt. Alles ambachtelijk en alles even fraai en uniek.

Een persoonlijke en unieke tafel

Wat vervolgens ontstaat, is een persoonlijke en unieke gedekte tafel. Door te mixen en matchen met je huidige producten én de vintage producten van The Table creëer je een persoonlijke tafel. Een gedekte tafel die iedereen blijer en gelukkiger maakt en die het eten beter laat smaken. En ja, dan komen de bijzondere verhalen als vanzelf. Maak de wereld eerlijk en schoner en kies voor handgemaakte producten. Je doet er goed aan!

Gerelateerde artikelen

Back to top button