Beleggen

Investeren in zilver? Lees hier waarom

Zilver kopen is een goed idee. Er is recent een stijging geweest in het aantal industriële toepassingen voor zilver. Het staat bekend om de vele toepassingen die het kan vervullen, zowel in de industriële sector als in de medische sector. Zilver is een populaire keuze als cadeau voor geliefden bij veel mensen, omdat het goedkoper is dan andere vormen van sieraden. Het gewone volk heeft een voorkeur voor zilveren sieraden vanwege de ingetogen maar verfijnde uitstraling. De jaarlijkse samengestelde groei van zilver was aanzienlijk hoger dan die van andere grondstoffen zoals goud en vaste deposito’s. Zilver heeft de afgelopen drie decennia een jaarlijks rendement van 10,2 procent opgeleverd.

Consistentie en vraag

Zilver wordt al sinds de oudheid gewaardeerd om zijn constante waarde als handelswaar. In tegenstelling tot de grondstof waarmee het overeenkomt met goud, is het zowel waardevol als betrouwbaar. Je hebt de mogelijkheid om het gevaar dat voortvloeit uit de huidige geopolitieke situatie te verminderen. Er zal altijd inflatie zijn, maar beleggen in zilver is geen probleem omdat dit het enige metaal is dat een positieve correlatie heeft met prijsstijgingen als gevolg van inflatie. In het geval dat de nationale economie volledig in de war is, wordt je geld beschermd. De beschikbaarheid van dit edelmetaal is beperkt, ondanks het feit dat er veel vraag naar is. Er zal een moment komen waarop er een aanzienlijke kloof zal ontstaan ​​tussen de hoeveelheid beschikbaar zilver en de hoeveelheid vraag ernaar. Om dit verschil goed te maken, gaat de prijs van zilver omhoog. Hierdoor kunnen beleggers erop vertrouwen dat ze op de lange termijn winst zullen maken.

Wat je moet weten voordat je een investering doet

Je moet voorzichtig zijn bij het handelen in zilver, omdat het gevaarlijk kan zijn. Dit geldt in principe voor elke soort investering. Zorg ervoor dat je de basis grondig legt en de details begrijpt voordat je een investering maakt. Herken oplichters en begrijp de markt. Zolang je zilver vasthoudt, levert het indirect geen geld op. Je bent op deze manier wel beschermt tegen inflatie, dus je geld behoudt wel zijn waarde. Beperk de initiële investering tot het absolute minimum. Er is meer kans op risico als je een beginnende belegger bent. Het verdient de voorkeur om een ​​kleinere investering te doen om verlies in het begin te voorkomen. Je kunt hogere beleggingen maken als je enige markt ervaring hebt. Neem contact op met een betrouwbaar bedrijf die je kan helpen met je belegging om het risico te beperken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button