InterieurWonen

Interieur tip: zwart deurbeslag

Story Highlights
  • Zwarte accessoires steeds meer populair
  • Ook zwart deurbeslag zit in de lift
  • Zwart deurbeslag voor binnen en buiten

Zwarte interieur accessoires blijven ontzettend populair. Bij het integreren van deze trend in huis wordt het vervangen van de bestaande deurklinken vaak vergeten. En dat terwijl deurbeslag juist zo’n groot deel uitmaakt van je interieur! Hoog tijd om kennis te maken met de wereld van zwart deurbeslag.

Wat is deurbeslag?

Mat zwart in je interieur is een trend die niet meer weg te denken is. Ook in de wereld van deurbeslag is de kleur zwart gewilder dan ooit. Onder de noemer deurbeslag vallen niet alleen deurkrukken, maar werkelijk alles wat je op, tegen en rond een deur monteert: zo ook hang- en sluitwerk zoals scharnieren en sloten. Het voordeel van zwart deurbeslag is dat het neutraal oogt, maar juist wel zorgt voor die gewilde bedachtzame en stijlvolle afwerking van je deuren. Je kunt je keuze maken uit talloze uitvoeringen en modellen: er is er altijd een zwarte deurklink die past bij jouw interieur.

Het vervangen van je deurklinken gaat makkelijk en snel

Ga je verhuizen, verbouwen of renoveren? Dan denk je vast na over het vervangen van je deurkrukken. Je kunt je oude deurkrukken super makkelijk vervangen door zwarte deurkrukken. Dit maakt direct al een groot verschil in de uitstraling van je interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deurkruk op een schild of op een rozet. Deurkrukken op rozet kun je vervolgens matchen met bijpassende sleutelplaatjes en toiletsluitingen.

Zwart deurbeslag voor binnen en buiten

Niet alleen voor binnendeuren, maar ook voor buitendeuren is mat zwart volop in trek. Zo kun je ook je voordeur voorzien van een prachtige zwarte deurgreep of een stijlvol zwart huisnummer. Combineer dit bijvoorbeeld met een zwarte voordeurknop, deurbel of brievenbus en je hebt een compleet plaatje!

Dompel je onder in de wereld van zwart deurbeslag

Verdiep je eens in alle deurbeslag wat er in de kleur zwart te verkrijgen is en kies het zwarte deurbeslag dat bij jou en je interieur past. Binnen no time creëer je een jaloersmakende woninginrichting dat lijkt alsof het uit een interieurmagazine komt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button