Interieur

Hoe belangrijk zijn 30 bij 60 led panelen?

Op het gebied van LED panelen zijn er ontzettend veel ontwikkelingen geweest en de mogelijkheden zijn nu eindeloos. Vroeger werden LED panelen natuurlijk alleen gebruikt op kantoor maar tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten waardoor je ze overal kan gebruiken. Het wordt ook altijd sterk aangeraden om LED panelen te gebruiken vanwege de talloze voordelen die het te bieden heeft. Maar met zoveel verschillende soorten panelen, welke moet je dan kiezen? Eén van de meest gebruikte maten is de 30 bij 60 omdat je deze overal kwijt kan, daarnaast zijn ze niet te groot, niet te klein en zijn perfect in elke kamer.

Kies voor led panelen van 30 bij 60 voor in de keuken

Led verlichting in de keuken is ideaal. Het heeft een hoge lichtopbrengst, verspilt weinig energie en je kan altijd perfect zien waar je precies aan het snijden bent, wel zo veilig. Wanneer je kiest voor led panelen in de keuken dan moet je kiezen voor led panelen van 30 bij 60. Het voordeel van deze panelen in de keuken is dat ze vaak perfect onder de keukenkastjes passen en je niet led panelen op maat hoeft te laten maken. Je bespaart op deze manier veel geld, maar dus ook omdat led panelen veel zuiniger zijn dan andere lampen.

De grote voordelen van led verlichting

Led verlichting kent talloze voordelen en hieronder kun je ze allemaal vinden op een rijtje:

  1. Gemiddeld kunnen led panelen wel tot 40.000 branduren mee, dit is natuurlijk super lang. Als je deze branduren gaat vergelijken met ouderwetse TL-buizen dan kom je maar uit op 12.000 branduren. Led verlichting is dus erg duurzaam en daarna kunnen ze ook erg goed tegen vocht, trillingen en schokken.
  2. Kies je voor led panelen dan kies je voor verlichting die perfect in systeemplafonds kunnen passen. Het is hierdoor erg goedkoop om led panelen te plaatsen in je kantoor maar ook in andere systemen passen ze vaak perfect. Hierdoor hou je de installatiekosten laag en kan je dit weer uitgeven op andere gebieden.
  3. Led panelen zijn makkelijk schoon te maken, met een stofdoek ben je er bijvoorbeeld al snel doorheen. Op schoonmaakkosten kan je dus ook makkelijk besparen als je led panelen aanschaft.
  4. Led verlichting koop je snel en eenvoudig online bij Ledpaneelgroothandel. Ze beschikken over een groot assortiment aan led panelen die je overal kwijt kan. Daarbij bieden ze ook volgende werkdag levering aan met gratis verzending.

Gerelateerde artikelen

Back to top button