Interieur

Gezellige warmte met een bio ethanol tafelhaard

Als je het graag gezellig warm hebt in een wat kleinere ruimte waar geen haard of centrale verwarming is dan kan een tafelhaard uitkomst bieden. Deze kleine en compacte warmtebron plaats je op een tafel of op een kast of dressoir. Verwacht er geen wonderen van, maar de kachel kan een ruimte wel een paar graden opwarmen. Dit kan het verschil betekenen tussen koud en onaangenaam en lekker warm. Een tafelhaard kan ook prima dienst doen op een zolder waar je je werkkamer voor thuiswerken hebt maar waar geen radiator staat. Als het dan in de winter net te koud is om prettig te kunnen werken dan kan een haard die je op je bureau kunt zetten net het verschil maken. 

Schone warmte

Als je kiest voor een bio ethanol kachel, of dat nu een tafelhaard is of een groter model dat je op de grond plaatst, dan kies je in alle gevallen voor schone warmte. De kachel verspreidt geen rook of roet en je kunt hem veilig gebruiken in een ruimte zonder rookkanaal. De bio ethanol waar de kachel op brandt wordt in de meeste gevallen geleverd door hetzelfde bedrijf waar je deze kachels ook kunt bestellen. Je kunt het dus gewoon online kopen. 

De ideale verwarming van je studentenkamer

Heb je een zolderkamer gehuurd in jouw studentenstad? Als daar geen verwarming is dan kan het in de winter best koud zijn. Een elektrische kachel is een optie, maar die verbruikt nogal wat stroom dus dat kan flink geld gaan kosten. Drie truien over elkaar dragen is ook niet echt comfortabel. Met een tafelhaard, die je ook op een klein kastje kunt zetten natuurlijk, die gebruik maakt van bio ethanol, kun je je kamer prima verwarmen. Zo kun je ongestoord werken aan je scriptie of andere studie opdrachten. Of lekker chillen met medestudenten natuurlijk. 

Betaal een scherpe prijs voor je tafelhaard

Als je op zoek bent naar een tafelhaard, ga dan niet in op het eerste het beste aanbod. Even rondkijken, vooral online, loont zeker de moeite. Je kunt gemakkelijk vergelijken en op die manier de beste keuze maken. Als je geluk hebt dan tref je een tafelhaard aanbieding en betaal je een nog betere prijs. Een tafelhaard gaat zeker een aantal jaren mee, je hebt er dus lang profijt van. Houd er rekening mee dat een tafelhaard niet geschikt of bedoeld is om grotere ruimtes te verwarmen. Je kunt dan eventueel met meerdere kachels werken, maar een andere oplossing is dan vaak een betere keuze. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button