Overig

Dé oplossing tegen de januaridip

Je hoeft maar een krant, tijdschrift of blog te lezen en je wordt overspoeld met tips over het voorkomen van depressieve situaties in januari. De welbekende januaridip is inmiddels een fenomeen geworden evenals ‘Blue Monday’. De één heeft er meer last van dan de ander maar het is natuurlijk ook wel te begrijpen; na een maand vol gezelligheid, festiviteiten en lekker eten is het in januari toch weer even wennen. 

Daarnaast is dat het eten bij veel mensen toch ergens blijven kleven én heeft dit een gat geslagen in je begroting. De sportschool? Daar hebben ze velen van ons al een maandje niet meer gezien. Maar niet getreurd, er zijn manieren die écht werken tegen een januaridip. Lees snel verder.

Voorpret is de oplossing

Natuurlijk moet er in januari weer even opgelet worden, het is tenslotte niet altijd feest. Dus dat banksaldo kan wel weer een boost gebruiken en ook die kilo’s mogen er wel weer af. Maar doe dit alles met een lach doordat je je kunt verheugen op leuke dingen. Niet voor niks worden al jarenlang in januari de meeste vakanties geboekt, je zult de reclames hiervoor in deze tijd van het jaar ook niet kunnen missen. Maar er is natuurlijk veel meer voorpret te bedenken, wat dacht je van al die leuke festivals. Met festival gadgets aanschaffen kun je dan ook niet vroeg genoeg beginnen. En het voordeel hiervan is? Het is een stuk goedkoper dan het boeken van die hele vakantie!

Festival voorpret

Waarom voorpret voor een festival leuker is dan voor een vakantie? Ten eerste omdat het vaak véél eerder zover is, het festivalseizoen start al in het vroege voorjaar. Door zo’n concrete datum voor een hoogtepunt te hebben wat niet pas over een half jaar is, kun je jezelf net even dat beetje meer motiveren voor je doelen. Want op een festival wil jij natuurlijk wel shinen als nooit te voren. Naast gadgets als de leukste spacebrillen en perfecte festivaloutfits, is een fit lijf natuurlijk ook een must. 

Kortom, ga actief aan de slag met een doel dat niet ver in de toekomst ligt, en niet zo groot en prijzig is als een vakantie. Maar ga juist bezig met iets wat zich al vrij snel aandient en waar je tevens met je vrienden en vriendinnen heen kunt. Zo kun je jezelf én elkaar ongetwijfeld motiveren om je doelen te bewaren. Door hier zo lekker actief mee bezig te zijn, van het kopen van gadgets tot het trainen van je festivalbody, zul je zien dat jij januari lachend en fluitend door komt. Wellicht wel met een flinke dosis spierpijn, maar dat zal de voorpret niet drukken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button