Overig

De leukste accessoires voor jouw feest

Story Highlights
  • De ballonnen en lampionnen kunnen nog steeds
  • Kies voor inflatables
  • Met led verlichting

Geef je een feest ter ere van een speciale gebeurtenis of zomaar omdat je dat gewoon leuk vindt? Vergeet dan de accessoires niet. Accessoires bepalen vaak voor het overgrote deel de sfeer tijdens jouw feest. En wat is tegenwoordig niet verkrijgbaar? Met de talloze accessoires tover je elke ruimte en ook de tuin in een handomdraai om tot een ruimte met een uitgesproken sfeer, een sfeer die aansluit bij het thema van je feest bijvoorbeeld.

Probeer eens kunststof glazen

Hoewel geen accessoire, toch eerst even over de glazen. Stel je houdt een tuinfeest. Laat de plastic glazen dan voor wat ze zijn en probeer kunststof glazen. Ze zijn onbreekbaar en veroorzaken amper afval. Je doet ze in de vaatwasser en kunt ze de volgende keer gewoon weer gebruiken. Dan de accessoires, de sfeermakers. Vaak denk je dan in eerste instantie aan de hippe nieuwe gadgets die beschikbaar zijn. Daarmee doe je echter ballonnen tekort. Nog steeds namelijk blijken die in staat om de sfeer te verhogen. Je hebt ze in alle trendy kleuren tegenwoordig en wellicht is het een idee om gedurende het feest een aantal wensballonnen op te laten.

Je blijft anders aan het blazen, dus vergeet de elektronische pomp niet

Hipper zijn foam sticks zoals veel accessoires iets hebben met licht en led verlichting. Het geeft in elk geval altijd een mooi beeld, al die lichtjes. Je hebt overigens ook led ballonnen, Hawaii kransen, ijsfonteinen en fakkels, zoals ook de vlam en vuurschalen al aardig ingeburgerd zijn. Dat geldt eveneens voor inflatables, opblaasbare artikelen. Je hebt talloze opblaasbare dieren beschikbaar tegenwoordig, net als de bekende strandballen en de kleinere zwembadjes. Kies je voor een themafeest met water en dus met zwembadjes, denk dan aan de aankoop van een elektronische pomp. Anders blijf je aan het blazen.

Lampionnen nog steeds ultieme sfeerverhogers

Zoals voor de ballon geldt, kun je ook nog steeds kiezen voor lampionnen als accessoires en sfeerverhogers. Zeker de lampionnenlampjes zijn de moeite nog steeds meer dan waard. Ook een oudje is confetti en dan speciaal het confetti kanon. Koop een kanon met losse confetti, al is het voor in huis soms even een minder goed idee. Ook populair zijn de glow in the dark producten die je hebt tegenwoordig. Je hebt zelfs speciale verf voor op je gezicht en kleding. Voor als je echt leuke special effects wilt op het moment dat het buiten donker wordt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button