Overig

Auto life hacks die je leven makkelijker maken

Het dashboard weet waar de tankdop zit

Iedereen heeft het wel eens gehad dat je in een vreemde auto zit en je moet tanken. Maar je weet niet aan welke kant je moet zijn van de pomp. Uitstappen kan ook niet van te voren om te kijken waar de tankdop zit. Niet iedereen weet dit maar het dashboard geeft aan aan welke kant de tankdop zit. De tankdop zit namelijk aan de kant waar het pijltje staat bij de benzine meter. Hierin mee kun je altijd kijken aan welke kant van de pomp je moet staan.

Hulp bij bevroren autoslot

Het kan zo zijn dat je slot van je auto bevroren is. Dit gebeurt gelukkig niet vaak maar oude auto’s zijn er wel gevoeliger voor. Je kan dit oplossen door er een aansteker bij te houden. Dit werkt goed en het probleem is snel verholpen. Je kan er ook een föhn tegen aan houden maar vaak heb je geen stopcontact in de buurt. Desinfectie spray helpt ook bij een slot die bevroren is. Hiermee gaat het slot er dus ook snel weer van af.

Automatten kunnen heel handig zijn

Kom je ooit vast te zitten in de modder of in de sneeuw en je hebt niks bij je wat je kan helpen? Is er ook niemand in de buurt die je kan helpen om uit de modder te komen dan kun je de automatten gebruiken. Hier zit veel grip op waardoor je snel weer je auto uit deze benarde situatie kan halen. Het enige nadeel is wel dat deze matten daarna vies zijn en gewassen moeten worden. Maar je kan toch weer veilig weg.

Een parkeerbeugel aanleggen

Als je een privé parkeerplek hebt wil je liever niet dat iemand hierop gaat parkeren. Door een parkeerbeugel met slot aan te leggen op deze parkeerplek kan niemand op jouw persoonlijke parkeerplek komen. Je kan ook een parkeerbeugel met betonvoet aanleggen waarmee je ervoor zorgt dat jouw parkeerplek van jou blijft. Hierdoor kan namelijk niemand op jouw parkeerplaats parkeren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button