Overig

5 voordelen van siliconen polsbandjes

Zoek je nog een geschikt promotiemiddel? Of heb je polsbandjes nodig voor jouw evenement? Dan zijn siliconen bandjes het overwegen waard. Toch denken veel mensen niet direct aan bandjes van dit materiaal als promotiemiddel of voor hun evenement. Zonde, want siliconen polsbandjes brengen de nodige voordelen met zich mee. Benieuwd wat de voordelen zijn? Wij zetten er hieronder 5 voor je op een rijtje.

1. Flexibel

We beginnen direct met één van de grootste voordelen van siliconen polsbandjes. Deze rubberen armbandjes zijn namelijk flexibel. Doordat er rek in het materiaal zit, past iedereen een siliconen bandje. Bijkomend voordeel is dat je het bandje makkelijk iets kunt verplaatsen wanneer deze eenmaal om je arm zit. Hierdoor zit hij eigenlijk altijd lekker. Siliconen polsbandjes zijn overigens verkrijgbaar in verschillende maten. Hierdoor is er altijd wel een geschikt bandje te vinden.

2. Duurzaam

Een tweede voordeel van siliconen polsbandjes is dat ze duurzaam zijn. Je kunt de bandjes namelijk meermaals gebruiken. Organiseer je bijvoorbeeld een evenement waarvoor mensen tickets kunnen kopen voor meerdere dagen? Dan kun je siliconen bandjes gebruiken voor mensen die jouw evenement meerdere dagen bezoeken. Je hoeft zo niet voor iedere dag nieuwe bandjes te kopen. Siliconen armbandjes zijn dus ook nog eens duurzaam.

3. Verkrijgbaar in talloze kleuren

Alhoewel siliconen polsbandjes van hetzelfde materiaal gemaakt worden, zijn ze lang niet allemaal hetzelfde. Dit komt bijvoorbeeld doordat ze verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren. Je kunt deze bandjes in vrijwel iedere kleur kopen. Hierdoor kun je het armbandje bijvoorbeeld afstemmen op de kleuren die in jouw bedrijfslogo of het logo van jouw evenement voorkomen. Is jouw logo overwegend blauw? Kies dan voor een blauw siliconen polsbandje.

4. Je kunt ze laten bedrukken

Of je siliconen polsbandjes nou gebruikt voor een evenement of als promotiemateriaal, het is altijd handig als de naam of het logo van jouw evenement of bedrijf erop staat. Gelukkig is dit niet iets waar jij je zorgen over hoeft te maken als je voor polsbandjes van siliconen kiest. Bandjes van dit materiaal kun je namelijk laten bedrukken. Voor wat betreft de bedrukking is er van alles mogelijk. Je bepaalt namelijk niet alleen welke tekst erop komt te staan, maar ook in welke lettertype. Hier blijft het niet bij, want je bepaalt zelfs de kleur waarin de tekst op een siliconen polsbandje gedrukt wordt.

5. Veroorzaken geen huidirritatie

Bij de productie van polsbandjes worden soms stoffen gebruikt die een huidirritatie tot gevolg kunnen hebben. Dit is uiteraard niet wenselijk. Gelukkig is dit niet iets waar jij je zorgen over hoeft te maken als je voor siliconen festivalbandjes kiest. Althans, niet als je deze bestelt op ikastetiket.nl. De siliconen polsbandjes die zij verkopen worden volledig gemaakt van rubber. Doordat ze geen andere stoffen bevatten, hoef je niet bang te zijn dat mensen massaal huidirritatie oplopen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button