Interieur

5 Tips om je deur een upgrade te geven

Story Highlights
  • Je deur kun je gemakkelijker leuker maken
  • Kies voor stickers op de deur
  • Sier de deur met Elvis en Marylin

Heb je alles in je huis helemaal naar wens gemaakt, blijven nog over de lelijke of dodelijke saaie deuren. Maar ja, wat moet je daar nou aan doen, wat kun je er verder mee? Genoeg. We geven je hier vijf tips om je deur een upgrade te geven zodat ook die helemaal naar wens zijn. Stickers drukken is er één van.

Haal de deuren weg

Het is afhankelijk van hoe je huis er precies uitziet en hoe de ruimte is ingedeeld, maar je kunt je afvragen of de deur nut heeft en iets toevoegt. Zeker als jij de deuren zo beu bent vanwege hun saaie uitstraling is er geen beter idee dan ze gewoon weg te halen. Zo krijgen verschillende ruimtes meer verbinding, wordt het meer één geheel. 

Posters van Elvis of Marylin

Wat zeker ook een idee is, is op één deur verschillende deurposters plaatsen. Bij voorkeur kies je dan voor één thema, zwart-wit bijvoorbeeld. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een speciale lijm, haal je de sticker zo weer weg en blijven er geen resten achter op de deur. Idee; probeer maar eens hoeveel posters je kwijt kunt op de deur van Elvis of van Marilyn Monroe. Van deze helden zijn in elk geval posters genoeg beschikbaar.

Eén poster op de deur

Wel eens aan één deurposter gedacht? Deze posters plakken uitstekend, maken geen schade aan de deur en heb je in tal van verschillende uitvoeringen. Ze bedekken de gehele deur en leuk is om een poster te kiezen van een oude deur bijvoorbeeld. De verwarring zal groot zijn, zo levensecht zijn de posters die op maat van de deur te maken zijn.

Deurstickers

Stickers genoeg om de saaie deur een leukere uitstraling te geven. Stickers bestellen is dus nooit een probleem. Ook deurstickers doen hun werk goed. Ze geven de deur een leukere look. Met stickers kun je de deur helemaal naar wens maken, want het zelf uploaden van een ontwerp of een tekst is geen enkel probleem. Bij Sticker.nl kun je ook deurstickers bestellen die de hele deur bekleden. Je kunt deze dan het beste ietsje groter bestellen en dan afsnijden. Normaal hoeft dat niet bij stickers, maar deuren zijn niet altijd helemaal recht. Voor glazen deuren zijn er zelfs speciale, dubbelzijdige stickers. Zo zie je op beide kanten dezelfde opdruk!

Krijtbordverf op de deur

Uiteraard kun je de deuren ook gewoon verven. Wat wellicht leuk is, is dat je kiest voor de speciale krijtbordverf. Doe je dat, dan kun je leuk een tekst op de deur schrijven. Om een deur weg te werken kun je ook kiezen de deur dezelfde kleur te geven als de muur. Genoeg opties dus om iets aan de saaie deuren te doen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button